Grila Antena 1, modificată! Neatza cu Răzvan și Dani, emisiunea Dianei Munteanu, Observatorul, vizate

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 21:04
Grila Antena 1, modificată! Neatza cu Răzvan și Dani, emisiunea Dianei Munteanu, Observatorul, vizate GALERIE FOTO
Grila Antena 1 va fi modificată

Grila Antena 1 va fi modificată. Neatza cu Răzvan și Dani, emisiunea Dianei Munteanu (Prietenii de la 11) și Observatorul se numără printre emisiunile vizate. Dacă emisiunea prezentată de Răzvan Simion și Dani Oțil va fi prelungită până la ora 12:00, cea prezentată de Diana Munteanu ar urma să fie scoasă din grilă.

Antena 1 va face schimbări majore în grila de emisiuni, iar show-ul prezentat în fiecare dimineață de Diana Munteanu și Florin Ristei ar urma să fie scoasă de pe post. Neatza cu Răzvan și Dani va începe la ora 8:00 și va ține până la 12:00, când ar urma să înceapă un nou buletin de știri, pentru care mai mulți prezentatori de la alte televiziuni de știri (Digi24, România TV) ar fi dat deja teste.

Neatza cu Răzvan și Dani va începe la ora 8.00 și va ține până la 12.00
Neatza cu Răzvan și Dani va începe la ora 8.00 și va ține până la 12.00

Grila Antena 1 va fi modificată

În aceste condiții, Prietenii de la 11, emisiune prezentată de Diana Munteanu și Florin Ristei, nu își va mai găsi locul în grila postului de televiziune Antena 1. Nu ar fi pentru prima dată când Diana Munteanu își pierde postul de la Antena 1. S-a mai întâmplat în 2014, când frumoasa blondă și-a încheiat colaborarea cu Antena 2, actualmente Antena Stars, unde prezenta emisiunea Conferinţa de presă.

În toamna anului 2015, Diana Munteanu a fost cooptată în juriul Ham talent, iar în 2016 a prezentat show-ul de talente Bravo, România!, alături de Liviu Vârciu. Audiența a fost însă una destul de slabă, astfel că mai întâi emisiunea a fost mutată din prime time, iar ulterior a fost scoasă din grilă. În 2017, Diana Munteanu a devenit prezentatoarea emisiunii Prietenii de la 11, care se pare că se apropie de final.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×