Diana Munteanu, în costum de baie la 40 de ani! Imaginile care îți vor tăia respirația!

Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
31/07/2018, 17:18
Diana Munteanu, în costum de baie la 40 de ani! Imaginile care îți vor tăia respirația! GALERIE FOTO

Mai are câteva luni și împlinește 40 de ani, însă trupul aproape fără cusur și atitudinea senzuală pe care o etalează cu atâta lejeritate nici nu te fac să crezi că Diana Munteanu este atât de aproape de această vârstă. Vedeta a atras toate privirile, anul acesta, la plajă, după ce s-a întins pe nisipul fierbinte și a pozat provocator.

Diana Munteanu arată impecabil în costum de baie, la 40 de ani
Diana Munteanu arată impecabil în costum de baie, la 40 de ani

De când are emisiunea de pe Antena 1, alături de Florin Ristei, Diana Munteanu parcă s-a reinventat. Iată că la un an de la divorț, vedeta a reușit să se reinventeze. Are un copil de 9 ani, însă mai degrabă ai spune că e fratele ei, nu fiul. Și pentru că toată lumea se miră cum de e mereu într-o formă de invidiat, iată că prezentatoarea Antenei a făcut publice câteva secrete.

Diana Munteanu, în costum de baie la 40 de ani

Chiar dacă are aproape 40 de ani, Diana Munteanu se simte în largul ei atunci când pozează în costum de baie. Este una dintre cele mai senzuale vedete de la noi, iar atitudinea ei mereu sigură și plină de feminitate ne face să credem că într-adevăr fosta soție a lui Claudiu Niculescu nu are vârstă, cu toate că a trecut printr-un divorț și nu au fost toate numai lapte și miere pentru ea.

Toate lucrurile pe care le trăim, le trăim așa cum sunt. Găsesc bucuria în lucrurile mici. Sunt mai bine acum decât atunci. Mă bucur de lucruri mărunte. Mă bucur de emisiune, de prietenii mei. Relația mea cu fiul meu este una foarte frumoasă, a împlinit 9 ani. Suntem foarte buni prieteni. E o fire sportivă, la fel ca mine. Face sport din plăcere. L-am implicat în activitățile mele. (…) Merg la tratamente corporale. Fac sport și țin diete. (…)”, a explicat Diana Munteanu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×