Directorul Sanador, detalii uluitoare despre Andreea Bălan: „A avut 10% şanse de supravieţuire”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 08:18
Directorul Sanador, detalii uluitoare despre Andreea Bălan: „A avut 10% şanse de supravieţuire” GALERIE FOTO
Directorul Sanador, detalii uluitoare despre Andreea Bălan

Directorul executiv al clinicii Sanador, Doru Herghelegiu, a dezvăluit detalii uluitoare despre Andreea Bălan. Artista a născut luni, 4 martie, iar în urma operației de cezariană a suferit un stop cardio-respirator. Cântăreața a fost salvată de echipa de medici, acum este în afara oricărui pericol, însă incidentul a atras multe semne de întrebare după el, dar și sfaturi pentru toate mămicile.

Directorul Sanador, Doru Herghelegiu, a dezvăluit detalii uimitoare despre Andreea Bălan

„A fost o situație critică. Se întâmplă un caz la 80.000. Este un accident dramatic, imprevizibil. Dar din cei cărora li se întâmplă asta, doar 10 la sută scapă!”, a spus doctorul. De asemenea, acesta a precizat că abia a doua zi după naștere au reușit să stabilizeze tulburarea cardiacă a artistei.

Abia astăzi am reușit să stabilizăm tulburarea cardiacă. Apare într-un număr covârșitor de mare de cazuri. Este un anume factor care declanșează acesastă furtună. Și contează reacția medicilor care se focalizează pe eveniment. O reacție foarte bună a fost. Șansa a fost de partea noastră. Orice pacientă poarte ajunge iî această situație”, a adăugat medicul Herghelegiu.

Directorul Sanador, detalii uluitoare despre Andreea Bălan:
Artista a născut luni, 4 martie, iar în urma operației de cezariană a suferit un stop cardio-respirator

”Complicația care a apărut în cazul doamnei Bălan este mai frecventă la nașterile pe cale naturală”

Totodată, directorul clinicii private a vorbit și despre riscurile nașterii prin cezariană, care se pot întâlni foarte bine și în cazul nașterii naturale. ”În consimțământul de naștere este undeva un paragraf în care este specificat și acest eveniment nefavorabil, riscul de a muri.

Multe paciente, în special cele care nasc pe cale naturală, sunt revoltate: ‘cum? eu pot să mor la o naștere naturală?’ Trebuie să menționez că această complicație care a apărut în cazul doamnei Bălan este mai frecventă la nașterile pe cale naturală și nu la nașterile prin cezariană”, a adăugat acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×