Andreea Bălan, mutată de la Spitalul Sanador? Mesajul ferm a lui George Burcea

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 20:17
Andreea Bălan, mutată de la Spitalul Sanador? Mesajul ferm a lui George Burcea GALERIE FOTO
Mesajul lui George Burcea, după ce Andreea Bălan a fost mutată de la Spitalul Sanador

George Burcea, soțul Andreei Bălan, a clarificat toate zvonurile aduse despre starea artistei. Actorul a făcut un anunț de ultimă oră după ce vedeta a suferit un stop cardio-respirator. Se pare că frumoasa blondină va rămâne în continuare la Spitalul Clinic Sanador.  Andreea Bălan a născut în cursul zilei de luni, la clinica privată precizată. Din păcate, niște complicații apărute în timpul operațieie de cezariană au făcut-o să intre în stop cardio-respirator.

Andreea Bălan, mutată de la Sanador? George Burcea clarifică zvonurile

Soțul artistei a ținut să clarifice toate zvonurile apărute în presă și în mediul online despre stare de sănătate a Andreei. ”În urma zvonurilor lansate în ultimele ore, doresc să INFIRM public intenția familiei de a o transfera pe Andreea de la Spitalul Clinic Sanador, unde este în continuare internata și se bucura de cea mai buna îngrijire.

Facem un apel pe aceasta cale celor care o prețuiesc, să ne respecte dorința de intimitate și să nu pună presiune pe noi. Mulțumim tuturor celor care au un gând bun și ne sunt alături!”, a specificat George Burcea.

Va fi mutată Adreea Bălan la alt spital? George Burcea clarifică situația
Va fi mutată Adreea Bălan la alt spital? George Burcea clarifică situația

Săndel Bălan, tatăl Andreei, îngrijorat pentru artistă

Tatăl Adreei Bălan este îngrijorat până peste cap de starea sa de sănătate. Cu toate că vizitele au fost posibile, acesta nu și-a putut vedea fata încă. ”Nu este deloc roz situația. Am vorbit cu soția mea, mi-a spus că Andreea a petrecut toată noaptea la Terapie Intensivă. Acum, se simte mai bine, dar starea ei este în continuare una problematică din ce am înțeles.

 Normal că sunt îngrijorat, nici nu pot să o văd. Prea multe lucruri nu știu nici eu. Știu că stopul cardio-respirator al fiicei mele a intervenit în momentul în care fetița a fost născută. Nu sunt de meserie, nu sunt medic să știu ce s-a întâmplat, sunt însă un tată extrem de îngrijorat”, a declarat tatăl artistei, pentru wowbiz.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×