Tatăl Andreei Bălan, în lacrimi! În ce stare este artista, acum, la spital! ”Nici nu am putut să o văd!”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
05/03/2019, 19:11
Tatăl Andreei Bălan, în lacrimi! În ce stare este artista, acum, la spital!  ”Nici nu am putut să o văd!” GALERIE FOTO
Tatăl Andreei Bălan, primele declarații după ce artista a avut complicații!

Săndel Bălan trece prin câteva clipe de neimaginat după ce a aflat că Andreea a trecut printr-un stop cardiorespirator. Din păcate, cunoscuta artistă a avut parte de complicații la care nimeni nu s-ar fi gândit în timpul operației de cezariană. Săndel Bălan este extrem de îngrijorat și mai ales afectat pentru că încă nu  a putut să-și poateă vedea fata. Tatăl Andreei Bălan a făcut declarații, în exclusivitate, pentru Wowbiz.ro, despre starea de sănătate a cântăreței.

Tatăl Andreei Bălan, îngrijorat pentru starea de sănătate a artistei!

Săndel Bălan este din cale afară de afectat de situația prin care fata lui a fost nevoit să treacă. Andreea Bălan a făcut un stop cardiorespirator în timpul operației de cezariană. Nu este deloc roz situația. Am vorbit cu soția mea, mi-a spus că Andreea a petrecut toată noaptea la Terapie Intensivă. Acum, se simte mai bine, dar starea ei este în continuare una problematică din ce am înțeles.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Normal că sunt îngrijorat, nici nu pot să o văd. Prea multe lucruri nu știu nici eu. Știu că stopul cardio-respirator al fiicei mele a intervenit în momentul în care fetița a fost născută. Nu sunt de meserie, nu sunt medic să știu ce s-a întâmplat, sunt însă un tată extrem de îngrijorat”,  a declarat acesta pentru sursa citată.

Tată Andreea Bălan, mărturii despre starea de sănătate a artistei
Tată Andreea Bălan, mărturii despre starea de sănătate a artistei

Medicii, desper starea de sănătate a Andreei Bălan:”Este monitorizată”

”Pentru că am primit mai multe solicitări din partea ziariștilor, cu acordul familiei va informăm că evoluția și starea de sănătate a artistei Andreea Bălan s-au îmbunătățit semnificativ în această noapte. Familia ei a putut să o viziteze și să stea de vorba cu ea. Starea ei de sănătate este în continuare monitorizată de echipa medicală care o îngrijește. Pe măsură ce avem noutăți vi le vom comunica.

Pacienta Andreea Bălan a suferit o intervenție chirurgicală cezariană, în timpul căreia a intervenit un incident obstetrical major, o complicație critică ce nu putea fi prevăzută la consultiile sau prin investigațiile anterioare. Situația a fost gestionată cu succes de echipa medicală. Sunt foarte rare aceste incidente 1-80.000 nașteri. Că și în cazul tuturor pacienților Sanador, spitalul nostru respectă dreptul lor la viață privată, astfel că niciun detaliu medical nu va fi oferit opiniei publice fără acordul familiei”, conform unui comunicat remis de clinica privată unde a născut Andreea Bălan.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×