Iulia Albu o apără pe Andreea Bălan și cere pedepse aspre pentru vinovați

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
06/03/2019, 10:41
Iulia Albu o apără pe Andreea Bălan și cere pedepse aspre pentru vinovați GALERIE FOTO
Iulia Albu o apără pe Andreea Bălan și cere pedepse aspre pentru vinovați

Fashion-editorul Iulia Albu a făcut declarații despre situația în care se află Andreea Bălan. Artista se află la terapie intensivă după ce a suferit un stop cardio-respirator în timpul operației de cezariană din cursul zilei de luni, 4 martie. În semn de solidaritate și respect față de șocul prin care a trecut artista, fostul jurat de la Bravo, ai stil, a hotârât să renunțe săptămâna aceasta la rubrica pe care o are pe blogul ei și în care analizează și comentează ținutele purtate de vedetele din lumea mondenă.

Iulia Albu o apără pe Andreea Bălan

„Dragii mei, din respect pentru starea de sănătate precară a Andreei Balan, astăzi nu vom publica Marțea Neagră cu Iulia Albu. Îi doresc însănătoșire grabnică și celor vinovați (dacă există într-adevăr o vină) sancțiuni pe măsură. OPERAȚIA DE CEZARIANĂ este mult mai riscantă decât nașterea naturală. Nu mai umpleti buzunarele unor doctori de multe ori iresponsabili! #stop cezariană la cerere”, a transmis Iulia Albu.

De altfel, designerul nu este singurul care și-a arătat compasiunea pentru cântăreață. Oana Roman a vorbit, într-o postare pe Facebook, despre cele întâmplate luni cu Andreea Bălan, în timpul procedurii medicale. „Mă bucur mult că Andreea Bălan este bine și că medicii de la Spitalul Sanador au reușit să o salveze. Și să rezolve o complicație majoră, total imprevizibilă și cu 10 la sută șanse de supraviețuire. Felicitări medicilor , iar dl. dr Herghelegiu este un doctor de probitate incontestabilă!”, a scris Oana Roman.

Iulia Albu o apără pe Andreea Bălan și cere pedepse aspre pentru vinovați
Artista se află la terapie intensivă după ce a suferit un top cardio-respirator în timpul operației de cezariană

Acum, artista este în afara oricărui pericol

Despre starea solistei din acest moment a vorbit directorul executiv al clinicii Sanador, unde a avut loc intervenția, Doru Herghelegiu. „Abia astăzi am reușit să stabilizăm tulburarea cardiacă.

Apare într-un număr covârșitor de mare de cazuri. Este un anume factor care declanșează acesastă furtună. Și contează reacția medicilor care se focalizează pe eveniment. O reacție foarte bună a fost. Șansa a fost de partea noastră. Orice pacientă poarte ajunge iî această situație”, a spus medicul.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×