Teo Trandafir, către Bianca Rus: „În afară de faptul că îți văd chiloții…”

Sandra Popescu    Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/09/2018, 17:10
Teo Trandafir, către Bianca Rus:  „În afară de faptul că îți văd chiloții…” GALERIE FOTO
Teo Trandafir a avut-o ca invitată în emisiunea ei pe Bianca rus, care a spus că a slăbit 30 de kilograme

Teo Trandafir, către Bianca Rus: „În afară de faptul că îți văd chiloții” Bianca Rus a venit la emisiunea Teo Show ca să dea vestea cea mare că se mărită, doar că acesteia i-a cam scăpat vestimentația.

Cântăreața a reușit să slăbească multe kilograme, de aceea și-a dat liber la fustele scurte. În scurt timp, aceasta  își va lega oficial destinul cu partenerul ei. Bruneta este pe ultima sută de metri în ceea ce privesc detaliile petru ziua cea mare.  Cu toate acestea, unul i-a scăpat în emiciunea lui Teo Trandafir.

Citește și: Mita la Spitalul Universitar, deja un mod de viață! Nu plătești, urci pe scări 9 etaje! O poveste cutremurătoare!

Citește și: Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, nuntă de 5 stele. Imagini de la marea petrecere

Teo Trandafir, către Bianca Rus: „În afară de faptul că îți văd chiloții…”

Bianca Rus a fost invitată recent în emisiunea lui Teo Trandafir unde a dezvăluit câteva detalii despre nunta care va avea loc în curând. Cununia va avea loc în octombrie a acestui an. Pe parcursul discuției, cântăreața a fost atenționată că i se cam vede lenjeria. Cea aflată la cârma emisiunii i-a spus că rochia este cam scurtă, și astfel i se cam văd chiloții din dantelă de culoare albă. „Fetiță, dar arăți splendid. În afară de faptul că îți văd chiloții perfect, dar să știi că nu e… adică e… Dacă vrei, îți dau desfășurătorul meu, dar nu folosește la nimic. Puteai să își pui o rochie mult mai mică, pentru că asta și-a rămas deja largă… N-ai înnoit-o până acuma (n.r. garderoba)?

”Ai slăbit deja 30 de kilograme”, i-a spus prezentatoarea Biancăi Rus. Am slăbit și am promis că mai slăbesc încă 5 kilograme până la nuntă. Și o să fac toate eforturile din lume. Mă duc la sală, o să apelez și la aparatele de modelare corporală. Chiar vreau din suflet să ajung la 65 de kilograme. Trebuie, e musai. ce poate să nu-i placă lui Antonio? I-am spus că vreau să mă duc la sală și a doua zi m-a dus la sală și mi-a găsit și antrenor. Nu sunt geloasă, pentru că nu îmi dă motive. Suntem de doi ani împreună. Nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun, să ne fi certat”, a povestit Bianca Rus.

Nuntă Bianca Rus

Cântăreața a fost invitată la emisiunea lui Teo Trandafir pentru a povesti despre kilogramele pierdute înaintea nunții. Aceasta urmează să se căsătorească cu iubitul ei. „Încă nu am ales meniul de nuntă. pe 24 ajung în Satu Mare. Am mai multe variante, nici nu știu ce să aleg. Aș merge pe clasic, sarmale neapărat. Vreau un aperitiv bogat, două feluri de friptură, sarmale, ciorbă. Eu sunt genul de mireasă hotărâtă, poirnită, vreau să fac, să treg. Acuma, când o să merg, o să mă întâlnesc cu starostele să stabilesc ce și cum, să mă întâlnesc cu domnișoarele de onoare, o să am peste zece domnișoare de onoare. Da, am emoții, e normal, e firesc. Și când am trecut pe numele ei, tremuram toată. M-am obișnuit cât de cât, o să știu cum să vorbesc cu invitații. M-am mutat cu el, ne înțeleg perfect”, a mărturisit Bianca Rus.

Cântăreața s-a lăudat că a reușit să slăbească peste 30 de kilograme. Vedeta nu vrea să se oprească doar aici, până la nuntă ar mai vrea să scape de câteva, toate acestea pentru a arăta perfect în ziua celui mai important eveniment din viața sa. Bruneta muncește foarte mult petru un trup de invidat în ziua nunții ei.

”Am mai dat jos și mai vreau să mai dau jos. M-am apucat de sport, am și antrenorul meu personal, care se ocupă de mine, îmi îndrumă pașii, și să rezultat! Încă nu am ales meniul de nuntă, dar am mai multe variante, nici nu știu ce să aleg, dar voi merge pe clasic, vreau un aperitiv bogat, sarmale. Eu sunt genul de mireasă hotărâtă, pornită. Trebuie să mă întâlnescu domnișoarele de onoare, o să am peste 10 domnișoare. E prima dată când fac chestia asta și e normal, e firesc, când am trecut pe numele lui aveam emoții, tremuram toată, dar acum m-am boișnuit, știu cum să vorbesc cu invitații, ne-am mutat împreună și ne înțelegem perfect. O să-mi schimb garderoba, am slăbit 30 de kilograme și mai vreau să slăbesc cinci kilograme până la nuntă, vreau din suflet să ajung la 65 de kilograme. I-am zis: Antonio, vreau să mă apuc de sală! A doua zi, m-a luat de mână și m-a dus la sală, mi-a luat și antrenor cu pătrățele, nu e gelos. Suntem împreună de vreo doi ani, nu s-a întâmplat nimic ieșit din comun, să ne supărăm unul pe celălalt”, a povestit cântăreața.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×