Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, nuntă de 5 stele. Imagini de la marea petrecere

Sandra Popescu    Ana Chivu   
în Stiri mondene
02/09/2018, 13:19
Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, nuntă de 5 stele. Imagini de la marea petrecere GALERIE FOTO
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău au organizat o nuntă de 5 stele, în Capitală

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au organizat în acest weekend o nuntă de 5 stele, după cum au recunoscut cei care s-au numărat printre invitați. Cei doi au făcut, în sfărșit, și cununia religioasă, după ce anul trecut își oficializaseră relația la starea civilă! Evenimentul important pentru cuplu s-a întâmplat chiar de ziua mirelui.

Cei doi au decis ca această zi să fie mai deosebită, astfel au ales să facă slujba religioasă chiar de ziua mirelui de naștere. Gina Vlădău a purtat rochia de mireasă pe data de 1 septembrie. Anul acesta a venit ziua mirelui să fie sărbătorit dublu, astfel că, anul trecut, în ziua cununiei civile, a fost aniversarea de naștere a miresei.

Citește și: Horoscopul dragostei duminică, 2 septembrie: ce zodie va face pasul cel mare?

Citește și: Liviu Dragnea a negociat cu premierul Viorica Dăncilă Legea amnistiei și grațierii! Ce s-a hotărât!

Bogdan Vlădău și Gina Chirilă, nuntă de 5 stele

Fostul cel mai râvnit burlac și soția lui s-au cununat religios în ziua de sâmbătă, 1 septembrie. Cei doi au susținut întotdeauna că cel mai important eveniment este slujba religioasă. La doar un an de la momentul în care au spus DA în fața stării civile, s-au hotărât să facă pasul el mare și în fața divinității. Cei doi au pregătit în detaliu totul, după toate pregătirile au reușit să se bucure de o nuntă de vis. Bogdan Vlădău și Gina Chirilă s-au cununat religios la Biserica Sfântul Spiridon, unde și-au jurat iubire veșnică. Un sobor de 3 preoți au venit în ziua cea mare. Aceștia au decis ca oficializarea cununiei să înceapă abia după orea 20:00. Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au finalizat cea mai importantă zi din viața lor cu o petrecere la un restaurant de fițe din Capitală. În zona Floreasca, unde au ales să se destindă, s-au adunat prietenii apropiați și familia.

Ziua căsătoriei

Cei doi au decis să sărbătorească și ziua mirelui, dar și prima zi de căsnicie în același timp. Gina Chirilă și Bgdan Vlădău s-au cununat civil anul trecut, de ziua miresei, acum i-a venit rândul mirelui să serbeze dublu. „În perioada asta am fost și mai obosită. Am tot zburat, plecat. Când ajung acasă îmi doresc să petrec mult mai mult timp cu Bogdan, cu familia. Lui Bogdan îi place să se uite la filme, să fim acasă, să gătesc. În curând se va întâmpla și cununia religioasă. O să fie într-un mediu privat cu prieteni foarte apropiați. Nu o să fie în București. Vor fi maximum 30 de invitați. Am o rochie de mireasă. Se lucrează acum la ea. Este destul de simplă. Nu este nimic încărcat pentru că îmi place simplitatea. Urmează și bebe, dar nu știu când. Dacă nu știu ceva sigur nu vreau să vorbesc despre asta. Sunt mai mulți factori”, a declarat proaspăta mireasă, Gina Chirilă.

Gina Chirilă și Bogdan Vlădău nuntă

Cei doi și-au oficializat relația anul trecut pe 7 august, de ziua miresei. Anul acesta a fost rândul mirelui, pe 1 septembrie a fost aniversarea sa de naștere dar și prima zi de căsătorie. Frumoasa blondă are 24 de ani și a apărut la ambele evenimente ca pe podiumul de modă. Aceasta a ales pentru cununia civilă o rochie transparentă cu multe detalii, acompaniată de un ruj roșu, iar pe cap a ales să poarte o voaletă. „Gina pare desprinsă dintr-un editorial bun de modă în această ținută preferată de multe fete din show businessul mioritic. Îmi place jocul de sexy (transparența) și serios (liniile simple și sigure ale hainelor), precum și voaleta care o transformă pe Gina într-un personaj din film. Bogdan mizează pe o eleganță modernă alegând bine un costum frumos tăiat, purtat însă fără cravată. Încălțămintea este puțin la limită, batista este mult prea vizibilă, iar lungimea pantalonului ar fi trebuit reglată”, a comentat Ovidiu Buta anul trecut. La nunta de 5 stele de anul acesta, Bogdan Vlădău și Gina Chirilă au strălucit, așa că așteptăm și de această dată comentariul stiliștilor.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×