Vedeta, apariţie incendiară! Are sau nu are? Ce ruşine pentru Gina! Toţi bărbaţii şi-au dat coate! Ce se vedea prin rochia transparentă! Galerie foto

Filon Stan   
în Femei frumoase
27/11/2017, 01:51
Vedeta, apariţie incendiară! Are sau nu are? Ce ruşine pentru Gina! Toţi bărbaţii şi-au dat coate! Ce se vedea prin rochia transparentă! Galerie foto GALERIE FOTO

Gina Vlădău este considerată una dintre cele mai frumoase femei din România. Manechinul în vârstă de 24 de ani s-a măritat în această vară cu unul dintre cei mai râvniţi burlaci autohtoni, Bogdan Vlădău. Deşi diferenţa de vârstă dintre ei este una considerabilă, 14 ani, iubirea a fost mai puternică şi au trecut peste orice prejudecată.

Recent, Gina, care este de profesie manechin, a avut o apariţie care a stârnit mult interes din partea celor din jur. Astfel, frumoasa blondă a îmbrăcat o superbă rochie semnată Roberto Cavalli. Trupul tras prin inel al tinerei a pus în valoare piesa vestimentară, care avea însă şi o mică… hibă! 

Ţinuta Ginei era sclipitoare, dar era şi foarte… transparentă! Şi cum o astfel de ţinută se poartă, de regulă, fără lenjerie intimă, bărbaţii care au putut-o admira pe doamna Vlădău au început să îşi dea coate cu subînţeles. Nimeni nu ştie cu siguranţă răspunsul, dar întrebarea care i-a măcinat pe toţi a fost: are sau nu Gina lenjerie sub rochiţă. Imaginile pot fi înşelătoare, dar vă puteţi face singuri o idee. Vezi fotografiile din galeria foto.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×