Horoscopul dragostei duminică, 2 septembrie: ce zodie va face pasul cel mare?

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
02/09/2018, 10:34
Horoscopul dragostei duminică, 2 septembrie: ce zodie va face pasul cel mare?
Horoscopul dragostei 2 septembrie: ce zodie va face pasul cel mare?

Horoscopul dragostei duminică, 2 septembrie: ce zodie va face pasul cel mare? Începutul toamnei anunță schimbări mari în cuplul unor zodii. Una dintre ele s-ar putea să facă pasul cel mare și să ajungă la altar. Zile încărcate emoțional se anunță. În dragoste lucrurile iau o turnură neașteptată.

O persoană va da totul peste cap în relația unei zodii. Horoscopul dragostei 2 septembrie anunță despărțiri, infidelități și certuri mari ăn cuplu pentru o zodie. Din fericire, sunt alți nativi cărora astrele le-au semnalat povești de dragoste durabile.

Citește și: Prognoza meteo duminică 2 septembrie! Vremea va fi călduroasă, dar va și ploua izolat!

Citește și: Horoscopul lunii septembrie. Se anunță aventuri amoroase pentru o zodie!

Horoscopul dragostei duminică, 2 septembrie: ce zodie va face pasul cel mare?

Berbec

Pe nativii zodiei berbec îi așteaptă certuri mari în cuplu. Din fericire, toate se vor termina cu bine, iar după această ăerioadă veți avea un cuplu și mai sudat decât înainte, de acum nimic nu vă mai poate despărți.

Taur

Ești pregătit să faci pasul cel mare? Daca nu, va trebui, căci se apropie! Inelul mult așteptat așteaptă după colț într-un mod surprinzător.

Rac

Azi nu este o zi potrivită pentru confesiuni sau dezvăluiri. Mai bine e să alegi să taci, astfel lucrurile în cuplu vor degenera serios.E bine să te gândești de duă ori.

Gemeni

Te așteaptă o săptămână de seducție. Puterea ta de seducție va fi peste limite, abia aștepți să cucerești lumea. Te simți extrordinar de bine în pilea ta, nimeni și nimic nu-ți poate schimba starea de spirit.

Leu

Descoperi o infidelitate! Ai presimțit de multă vreme că așa ceva se întâmplă în relația de cuplu cu partenerul actual. În sfârșit ai avut încredere în instinctul tău și ai făcut ceva descoperiri în sensul asta. Tensiunea trebuia să dispară odată pentru totdeauna, poate e mai bine așa.

Fecioară

Îți place să flirtezi și să te simți în centru atenției. Nimic nu te satisface mai bine decât jocul acesta pe care îl stăpânești foarte bine. Ai grijă să nu se înțeleagă altfel și totul să ia o altă întorsătură. Fii clară cu ceilalți!

Balanță

Nu mai sunt șanse pentru dragoste pentru nativii din zodia balanței. Iubirea are un plan secund, așa că te vei întrece pe tine pe oricare alte planuri. Social și profesional vei fi pe val, măcar așa o să complimentezi partenerul pe care nu l-ai găsit încă.

Scorpion

Scapă de încăpățânare! Toată această îndârjire a ta conduce deseori la certurile în cuplu. Ai grijă cum răspunzi provocărilor, nu întrece limita, altfel o să-ți pară tare rău.

Săgetător

Oferă și dăruiește! Te simți cel mai special când dăruiești, așa că fă ceea ce știi mai bine și surprinde-i pe cei dragi. Dar din dar se face Rai! Nu te teme să te exteriorizzi mai mult decât acum.

Capricorn

Este momentul să te impui. Ai stat destul în colțul tău și ai ascultat opiniile altora. Ai lăsat de la tine mai mult decât era cazul în această perioadă.

Vărsător

Vărsătorii n-ar trebui să-și facă griji pentru partea sentimentală. Ai o săptămână benefică din punct de vedere amoros. Reînnoirea jurămintelor este pe primul loc acum.

Pești

Te așteaptă o vacanță! Începutul lui septembrie de vede alături de persoana iubită. Această escapadă te va relaxa și liniști din punct de vedere psihic. Odată venit din vacanță, vei vedea altfel lucrurile.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×