Prognoza meteo duminică 2 septembrie! Vremea va fi călduroasă, dar va și ploua izolat!

Claudiu Ilie   
în Prognoza meteo
01/09/2018, 21:13
Prognoza meteo duminică 2 septembrie! Vremea va fi călduroasă, dar va și ploua izolat!
Prognoza meteo valabila pentru duminică 2 septembrie a fost emisa!

Meteorologii au emis prognoza meteo pentru data de 2 septembrie! Vremea călduroasã va persista în majoritatea regiunilor, cu excepţia celor vestice şi nord-vestice, iar în cele sudice indicele temperaturã-umezealã va atinge şi depãşi uşor pragul critic de 80 de unitãţi. Gradul de instabilitate atmosfericã va fi în creştere în jumãtatea vesticã a ţãrii şi se va manifesta cu precãdere dupã orele prânzului, prin înnorãri temporar accentuate, averse, frecvente descãrcãri electrice, intensificãri de scurtã duratã ale vântului ce vor lua şi aspect de vijelie şi condiţii de grindinã. Ploile vor avea şi caracter torenţial şi pe arii restrânse vor depãşi 35…40 l/mp. În celelalte zone cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 şi 35 de grade, iar cele minime între 13 şi 22 de grade, uşor mai scãzute în estul Transilvaniei, unde vor fi condiţii de ceaţã.

Vremea în Constanța

Constănțenii se vor bucura tot de vreme frumoasă. Miile de turiști vor fi mulțumiți de temperatura pe care au prins-o zilele acestea pe litoral. Duminică, temperatura maximă va atinge 30 de grade Celsius, iar cea minimă va coborâ până la 21 de grade Celsius. Vântul va adia doar, cu 17 km pe oră, iar cerul va fi numai senin!

Vremea Constanta

Vremea în Iași

Ieșenii se vor bucura de o zi superbă de Duminică. Vremea de duminică, 2 septembrie, va fi perfectă pentru ieșit la iarbă verde. Temperaturile vor atinge 30 de grade Celsius pe timpul zilei, însă noaptea vor coborâ până la 16 grade Cesius. Cerul va fi mai mult senin, iar de precipitații nici nu se pune problema!

Vremea Iasi

Vremea în Cluj

Clujenii vor avea parte de o duminică ușor mohorâtă. Nu va ploua, dar nici mult nu va mai fi. Temperaturile vor atinge, totuși, 31 de grade Celsius, iar spre seară acestea vor ajunge la 15 grade Celsius. Cerul va fi însă aproape toată ziua întunecat, înorat.

Vremea Cluj-Napoca

Vremea în Brașov

Vremea la Brașov va fi una ușor mohorâtă. Temperaturile vor ajunge ziua la 28 de grade Celsius, iar seara la 15 grade Celsius, însă cerul va fi mai mereu acoperit de nori. Iubitorii de natură se pot încumeta la o drumeție, deorece se pare că nu va ploua, iar vântul va adia doar cu 17 km pe oră.

Vremea Brasov
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×