Prognoza meteo sâmbătă 1 septembrie! Vremea va fi foarte călduroasă!

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
01/09/2018, 14:34
Prognoza meteo sâmbătă 1 septembrie! Vremea va fi foarte călduroasă!
Meteorologii au emis prognoza meteo valabila pentru sâmbătă 1 septembrie

Meteorologii au emis prognoza meteo valabilă pentru 1 septembrie! Astfel, în prima parte a weekend-ului, vremea va fi frumoasă și deosebit de caldă în jumătatea estică a țării, în timp ce în cea vestică vor există condiții în mod local pentru producerea unor averse de ploaie însoțite chiar și de descărcări electrice, potrivit ANM.

Temperaturile maxime la nivel național vor fi similare cu cele înregistrate în zilele precedente, cu mențiunea că duminică în vestul, centrul și nordul teritoriului este așteptată o răcire cu până la 4-6 grade Celsius. Cele mai scăzute valori se vor înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei și în sudul litoralului, în timp cele valorile termice maxime cele mai ridicate se vor înregistra în Luncă Dunării.

Vremea în Constanța

Constănțenii se vor bucura de o primă zi de toamnă însorită! Temperaturile vor ajunge ziua la 33 de grade Celsius, iar cele minime nu vor scădea sub 22 de grade Celsius, spre bucuria a miilor de turiști aflați în acest moment pe litoral. Vântul va adia cu 22 de km pe oră, ziua, urmând ca noaptea acesta să ajungă la 24 de km pe oră, potrivit accuweather.com.

Vremea în Iași

Ieșenii se vor bucura și ei de o zi însorită, cu temperaturi ce vor ajunge până la 31 de grade Celsius, iar meteorologii anunță temperaturi minime de 16 grade Celsius. Precipitațiile vor lipsi cu desăvârșire, iar cerul va fi senin!

Vremea în Cluj

Clujenii vor avea parte de o zi de 1 septembrie parțial frumoasă. Cerul va fi noros și sunt șanse reale de furtună, chiar cu descărcări electrice, în prima ăparte a zilei, când temperatura maximă va ajunge la 30 de grade Celsius. Ploile se vor orpi în a doua parte a zilei, iar temperaturile vor scădea până la 14 grade Celsius.

Vremea în Brașov

În Brașov, prima zi de toamnă debutează cu o vreme plină de precipitații. Se vor înmregistra mai multe averse de ploi, deși temperatura va ajunge la 29 de grade Celsius. Cerul se limpezește spre seară, când norii vor dispărea, iar temperatura minimă va coborâ până la 13 grade Celsius.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×