Târg de Crăciun 2018. Începe în perioada 30 noiembrie-26 decembrie

Ana Chivu   
în Stiri de ultima ora
27/11/2018, 14:23
Târg de Crăciun 2018. Începe în perioada 30 noiembrie-26 decembrie
Târgul de Crăciun va fi deschis între 30 noiembrie-26 decembrie!

Toate frumusețile de la Târgul de Crăciun din București vor fi disponibile cetățenilor din 30 noiembrie. Ca în fiecare an, aceștia se pot bucura de un spectacol frumos, mâncăruri alese și decorațiuni splendide. Acesta se ține în Piața Constituției, cu programul cuprins între orele 10:00 și 22:00, de luni până sâmbătă. Sibiul a dat startul deja! Peste 10.000 de oameni s-au adunat la Târgul de Crăciun, în Piața Mare.

UPDATE: Anul acesta, în cadrul Târgului de Crăciun, cei mai pricepuți meșteșugari vor susține demonstrații de artă populară. Acestora li se vor alătura și artiști plastici din România. Se va prelucra lemn și sticlă, realizându-se decorațiuni personalizate pentru Crăciun.

Târg de Crăciun București 2018: 30 noiembrie-26 decembrie

Pentru aproape o lună, București va găzdui un Târg de Crăciun unde va aștepta numeroși oameni la spectacole. Copilașii veniți se vor putea bucura și de Casa lui Moș Crăciun, un loc de poveste cu elfi și spiriduși. De asemenea, în cadrul Târgului va fi cuprinsă și o campanie umanitară, organizată de Primăria Capitalei.

„Avem un patinoar, în primul rând. Este nou, chiar dacă am mai avut patinoar şi acum 4-5 ani. L-am readus şi ne bucurăm că am făcut asta. Multă lume l-a cerut şi credem că este un element foarte potrivit. Este un patinoar modern, frumos, minimalist, te poţi apropia la câţiva centimetri de el. În trecut era o construcţie mult mai complicată, părea poate un pic nepotrivită pentru un centru de oraş”, a declarat Andrei Drăgan, organizator al Târgului de la Sibiu.

Târg de Crăciun 2018 Sibiu

Spiritul Crăciunului se pare că a ajuns întâi la Sibiu, unde Târgul de Crăciun și-a făcut deja apariția. Piața Mare a orașului a fost luminată în întregime de nenumărate beculețe, iar un brad ecologic, înalt de 13 metri, a furat ochii celor veniți.

“Am auzit că Sibiul are unul dintre cele mai frumoase târguri de sezon din România şi am decis să venim la deschidere. Şi e uimitor din ce am văzut până acum, vrem să vedem mai mult şi o să o luăm la pas”, a spus un cuplu de turiști străini veniți la Sibiu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×