Gabriela Firea vrea să cumpere felicitări de Crăciun în valoare de 21.445 de euro de la firma lui Sebastian Ghiță!

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
31/10/2018, 16:06
Gabriela Firea vrea să cumpere felicitări de Crăciun în valoare de 21.445 de euro de la firma lui Sebastian Ghiță!
Fotografie în care este surprinsă Gabriela Firea

Gabriela Firea vrea să cumpere felicitări de Crăciun! Acestea au o valoare de 21.445 de euro, iar ele se vor procura de la o firmă cu legături către Sebastian Ghiță. Toate acestea au ieșit la iveală datorită postării consilierului local USR al Primăriei Sectorului 1. Clotilde Armand a publicat un mesaj prin care informa cetățenii români că cea de la cârma Capitalei are în plan să cumpere felicitări, alături de care a inserat și o fotografie prin care dovedește proiectul acesteia. ”V-aţi întrebat ce mai face dna Firea cu banii noştri? Va spun eu: cumpără Felicitări de Crăciun în valoare de 21.000 EUR. De unde doreşte să cumpere? De la Sebastian Ghiţă. Firma DNS Birotică este una din firmele controlate de Sebastian Ghiţă, prin care acesta derula contracte de milioane de euro cu statul. DNS Birotică a primit, în ultimii ani, contracte de peste 37,5 milioane de euro de la instituţii publice, o parte din ele prin încredinţare directă. Priorităţi pentru PSD…”, a scris Clotilde Armand pe contul ei de socializare.

De asemenea, prin poza și mesajul pe care le-a afișat consilierul local USR, se poate observa că firma de la care se vor achiziționa aceste felicitări este una care a fost în trecut în ochii procurorilor, ea făcând parte dintr-un dosar în care a fost anchetat Sebastian Ghiță. Prețul oferit de societatea DNS Birotica S.R.L este de 9,88 lei pentru fiecare felicitare în parte, iar încredințarea directă presupune alocarea a 21.188 de euro, fără TVA, chiar de la bugetul Bucureștiului.

Gabriela Firea va cumpăra felicitari de craciun
Imaginea inserată de consilierul local USR prin care se arată suma pe care Firea o va da pe felicitările de Crăciun

Gabriela Firea pregătește felicitări de Crăciun în valoare de 21.445 de euro!

Gabriela Firea va cumpăra felicitari de craciun
Fotografie de la Târgul de Crăciun, surprinsă anul trecut

De asemenea, felicitările de Crăciun nu vor fi singura bucurie de care vom avea parte. Ca în fiecare an, urmează, în curând, și ”Târgul de Crăciun București 2018”. Acesta se va desfășura în Piața Constituției, în perioada 30.11 și 27.12.2018. Pentru acesta, Primăria Capitalei va cheltui o sumă în valoare de 1,5 milioane de lei, fără TVA.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×