Sume incredibile pe care le încasează concurenții Exatlon. Salarii nebănuite pentru 4 săptămâni lucrate

EXCLUSIV STIRI MONDENE
Sandra Popescu   
în Femei frumoase
25/11/2018, 14:16
Sume incredibile pe care le încasează concurenții Exatlon. Salarii nebănuite pentru 4 săptămâni lucrate GALERIE FOTO
S-a aflat ce sumă câștigă lunar Roxana Vancea la Exatlon

Mulți români au fost încântați să o vadă pe Roxana Vancea la Exatlon, dar și mai mulți și-au manifestat curiozitatea legată de câți bani ia frumoasa concurentă pentru prestația sa din concurs. Deși a doua ediție a emisiunii a pornit ușor cu stângul, din prisma audiențelor bineînțeles, producătorii au făcut tot ce au putut pentru a redresa cifrele înregistrate. Una dintre soluții a fost convingerea ispititoarei brunete să intre în competiția de pe Kanal D și, după cum se vede, nu a fost deloc un pas greșit, chiar dacă asta a însemnat o investiție-record pentru bugetul acestei ediții.

Surse foarte apropiate emisiunii ne-au dezvăluit o informație în premieră: Roxana Vancea primește nu mai puțin de 10.000 euro lunar pentru a rămâne în echipa ”Faimoșilor”. Această sumă este cea mai mare remunerație pe care o primește un concurent de la Exatlon 2. Emisiunea de la Kanal D ține cu sufletul la gură milioane de români, iar asta se poate constata zilnic în audiențe.

Roxana Vancea s-a integrat foarte bine în competiție
Roxana Vancea s-a integrat foarte bine în competiție

Roxana Vancea, cei mai mulți bani la Exatlon 2

Roxana Vancea s-a lăsat greu convinsă în ceea ce privește participarea la emisiunea-concurs de la Kanal D. Tot sursele noastre au mai spus că bruneta cu trup aproape perfect nu a renunțat ușor la negocieri. Suma de 10.000 de euro este cea pe care ea a cerut-o de la început, iar până la urmă, când au văzut că se lovesc de un refuz ferm din partea ei, șefii Kanal D nu au avut încotro și au cedat.

“E o provocare pentru mine, iubesc provocările, sunt făcută pentru provocări, mă hrănesc cu provocări. Și știu că o să dau tot ce e mai bun, o să fac o super treabă aici”, a spus Roxana Vancea atunci când s-a alăturat ”Faimoșilor”.

Roxana Vancea a impresionat mereu cu atuurile ei fizice
Roxana Vancea a impresionat mereu cu atuurile ei fizice

Roxana Vancea, sportivă de mică

Roxana Vancea iubește sportul încă de mică, mai ales pentru că tatăl ei i-a insuflat această pasiune. Bărbatul și-a dorit să o vadă fotbalistă și a trimis-o pe teren de la o vârstă fragedă. Bruneta a iubit nespus această activitate, dar mai încântați decât ea erau coechipierii ei, care erau vrăjiți de frumusețea ei atunci când aceasta intra pe teren. Astăzi, pe lângă postul de asistentă TV din matinalul ”Neatza cu Răzvan și Dani”, românii o știu și pentru pasiunea sa pentru fitness, dar și pentru reacția tumultuoasă cu mihai Bendeac. Iată, însă, că această notorietate o ajută să câștige bani frumoși acum la Exatlon.

De asemenea, conform click.ro, s-a aflat și ce sumă a încasat Cream, concurenta Exatlon din primul sezon. Pe numele ei din buletin, Claudia Pavel ar fi încasat 7.000 de euro pe săptămână, adică aproximativ 28.000 de euro pentru perioada  cât a fost înțepată de țânțarii și insectele din Republica Dominicană.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×