Schimbare majoră în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”

Maria Cristina   
în Stiri mondene
01/07/2018, 10:21
Schimbare majoră în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” GALERIE FOTO
Astfel, actorul ar fi la al treilea proiect de televiziune de succes din cadrul Antena 1, după emisiunea „iUmor” şi serialul „Băieţi de oraş”.

Schimbare majoră în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”! Și nu numai! Din 2 iulie, matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” și „Prietenii de la 11”, se vor reloca la Therme, de unde vor transmite live printre  palmieri, nisip și multă culoare. Ce-i frumos trece repede, iar echipele celor două emisiuni se vor întoarce acasa pe 9 iulie, în studiourile de filmare inițiale.

Maluma și Fonsi, mărturisiri incendiare la „Prietenii de la 11”

Mâine, 2 iulie, Prietenii de la 11” le dau întâlnire celor din fața micilor ecrane cu cei doi zei ai muzicii latino, Maluma și Luis Fonsi, care fac mărturisiri în exclusivitate în două interviuri speciale. Și Paris Hilton, vedeta internațională consacrată de peste ocean, le va transmite un mesaj românilor cu ocazia Zilei Americii. Ca de obicei, Florin Ristei va răspunde unor provocări muzicale, iar Diana Munteanu se va asigura că peisajul de vacanță se va împleti cu chef de distracție, potrivit antena1.ro.

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×