Probleme de sănătate pentru Roxana Vancea! ”Am stat cu capul umflat în casă!”

Raluca Ogaru    Sandra Popescu   
în Stiri de ultima ora
20/07/2018, 17:29
Probleme de sănătate pentru Roxana Vancea! ”Am stat cu capul umflat în casă!” GALERIE FOTO

Roxana Vancea a mărturisit că a avut grave probleme de sănătate, vara aceasta, ceea ce a împiedicat-o să se distreze alături de prieteni. Bruneta a ținut să se afle chiar de la ea mai multe aspecte legate de viața ei din ultima perioadă.

„Nu m-am măritat, am fost martoră la o nuntă, da. Unde vreau să mă duc vara asta? Nu fac nimic. Am crezut că s-a îndrăgostit stomatologul de mine, mi-am făcut nişte intervenţii şi am stat cu capul umflat în casă, nu am mai ieşit afară, nu am fost să mă bronzez, nu am fost la plajă, nu m-am mai antrenat. Nu am avut voie. Mi-am pus două implanturi care dor  rău şi am şi aparatul ăsta…Vreau să merg cu ai mei cu corturile la Dunăre.” a explicat Roxana Vancea în cadrul unei emisiuni TV.

 Probleme de sănătate pentru Roxana Vancea

Roxana Vancea  nu a putut să se bucure de acestă vară, din cauza problemelor de sănătate pe care le-a avut. Bruneta  nu a mers la piscină, nu a fost nici măcar la solar, nici măcar la antrenamente. Complicațiile pe care le-a avut din cauza unor lucrări la stomatolog au ținut-o în casă mai mult decât s-ar fi așteptat, iar durerile au fost greu de suportat.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×