Sora lui Dima Trofim a murit la 45 de ani!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/09/2018, 21:44
Sora lui Dima Trofim a murit la 45 de ani!
Sora lui Dima Trofim a murit la 45 de aniSora lui Dima Trofim a murit la 45 de ani! !

Sora lui Dima Trofim a murit la 45 de ani! Artistul nu a fost lângă ea în ultimele clipe. Sora lui Dima Trofim a murit din cauza cancerului. Din nefericire, artistul de afla atunci în Madagascar pentru emisiunea la ” Ultimul Trib”, ce se va difuza pe Antena 1.

Necruțătoarea boală a  făcut încă o pierdere.  Din nefericire, fratele ei, Dima Trofin, era la filmări pentru noua emisiune în ultimele sale clipe de viață.

Citește și; Horscopul dragostei 5 septembrie. Pierderi uriașe de bani și despărțiri dureroase

Citește și: Vremea în București 5 septembrie. Vin ploile!

 

Sora lui Dima Trofin a murit din cauza cancerului!

Aceasta a murit la vârsta de 45 de ani din cauza cancerului, cu care s-a luptat ani la rând. Cea mai necruțătoare boală a mai făcut încă o victimă. Vestea este greu de dus pentru Dima Trofin din cauza faptului că nu a fost lângă sora lui pentru ultimele clipe. Acesta se afla în Madagascar pentru a filma pentru emisiunea „Ultimul Trib’, care va apăra în curând la Antena 1.
Mi s-a părut o provocare și acum chiar număr zilele până ajungem în Madagascar! Nu lucrez la strategii, sunt ferm convins că dacă o să ajungem în pustiu o să ne gândim foarte bine la acest lucru și o să ne adaptăm rapid ca să ajungem acolo unde trebuie’, spunea Dima despre provocarea Ultimul Trib. „Mi-e foarte greu să mă despart de telefon, știu, chiar e dependență, așa că o să încerc să țin post în toată această perioadă’, a declarat Dima Trofim.

Dima Trofim, participant la Ultimul trib

„Mi s-a părut o provocare și acum chiar număr zilele până ajungem în Madagascar! Nu lucrez la strategii, sunt ferm convins că dacă o să ajungem în pustiu o să ne gândim foarte bine la acest lucru și o să ne adaptăm rapid ca să ajungem acolo unde trebuie”, spune Dima, care se gândește doar cum va rezista fără micile bucurii tehnologice ale vieții. „Mi-e foarte greu să mă despart de telefon, știu, chiar e dependență, așa că o să încerc să țin post în toată această perioadă”, a spus Dima Trofim înainte de a pleca în marea aventură.

Ultimul trib este un show adaptat după celebreul format „Nomads”. Acesta are trei triburi- unul de vedete, unul de sportivi și unul compus din oameni de rând. Toți vor fi trimiși în Madagascar și vor fi supuse unuei aventuri exotice, care le va pune la încercare atât abilitățile sociale, cât și cele fizice. În fiecare săptămână, acesștia se vor lupta aprbig pentru Teritoriu, iar în timp ce tribul care va câștiga va fi cazat într-un resort de lux și va fi răsfățat zilnic, cei de pe locul doi vor locui într-un sat alături de localnicii de acolo. Membrii tribului le voir fi trasate sarcini zilnice în schimbul lucrurilor pe care le vor primi treptata și cu porția. Aceasta nu este cea mai grea parte de imaginat despre trib, cei de pe locul trei vor trăi o întreagă săptămână într-un loc izolat, cu resurse minime. La sfârșitul celor șapte zile de încercări grele, membrii triburilor vor fi nevoiți să se lupte deasemenea și pentru a rămâne pe insulă.

Declarații participanți

‘Am avut multe experiențe în viața mea, dar cred că aceasta va fi unică! Sunt pregătit să lupt, dar cred că cel mai mare adversar sunt eu, motiv pentru care vreau să mă stăpânesc foarte bine, să mă concentrez și să fiu de folos echipei atât cât echipa va reprezenta un țel pentru toți, iar când va deveni individual, voi face în așa fel încât să ajung acolo unde îmi doresc: în finală! Vreau să plec ultimul din Madagascar!’, spune Ionuț Iftimoaie. Iar pentru a-și îndeplini planul, campionul Local Kombat se bazează pe două mari avantaje. ‘Atuurile mele sunt un psihic foarte puternic și familia mea, care îmi transmite multă liniște și energie!

În momentul în care am acceptat o astfel de provocare a trebuit să primesc și binecuvântarea familiei, motiv pentru care am făcut o ședință cu toți, le-am explicat proiectul și am vorbit despre posibilitatea de a lipsi o perioadă îndelungată de acasă. De aceea a trebuit să fie o decizie luată în familie și am pus pe hârtie avantajele și dezavantajele, iar la final am decis că în viață sacrificiile se fac de toate părțile, fiecare după nivelul lui. Acum e momentul ca eu să fac niște eforturi poate puțin mai mari, dar nu va fi simplu nici pentru ei. Voi o să vedeți acolo la televizor un singur Ionuț Iftimoaie, dar suntem 5, pentru că am în spate toată familia mea!’, a declarat Ionuț Iftimoaie, participant la noua emisiune.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×