Horscopul dragostei 5 septembrie. Pierderi uriașe de bani și despărțiri dureroase

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/09/2018, 21:19
Horscopul dragostei 5 septembrie. Pierderi uriașe de bani și despărțiri dureroase
Horscopul dragostei 5 septembrie. Pierderi uriașe de bani și despărțiri dureroase

Horscopul dragostei din  5 septembrie aduce odată cu sezonul de toamnă și ceva despărțiri și pierderi de bani. Încrederea zodiilor este testată crunt în ultima perioadă. Relația ta merge foarte bine, așa că va crea o stare foarte bună care va atrage oameni superbi în viața ta. De la ei vei avea multe de învățat.

Citește și; Vica Blochina, corp de balerină la 43 de ani!

Citește și: Vremea în București 5 septembrie. Vin ploile!

Horscop de dragoste 5 septembrie: sume de bani pierdute pentru o zodie!

Berbec

Berbecul va aduce azi o zi liniștită și fără probleme notabile. Cea mai mare energei va fi canalizată pe afacerile de rutină, în contrast cu cel al unui coleg care se află în creștere. Veți pierde o sumă de bani zilele ce urmează. O persoană în care aveți s-ar putea să vă dezamăgească. De asemenea, dacă vi se cere să semnați ceva, citiți bine documnetul și nu ezitați să vă protejați câștigurile.

Taur

Taurul va trebui să păstreze astăzi toată energia pentru cea ce contează. Trebuie să stabilești prioritățile. Încercați să înțelegeți ce alegerea este ce mai importantă pentru voi. Trebuie să vă concentrați pe ceea ce vă doriți voi. O vizită neașteptată vă va pune pe gânduri și va da o nouă direcție vieții personale.

Gemeni

Trebuie să încercați să evitați contactul cu unele persoane. Eul vostru este fragil și nu vă susține prin nenumărate interacțiuni. Cel mai bine ar fi să vă povestiți greutățile voastre.

Rac

Racii vor găsi astăzi raspunsul la o întrebare care îi chinuie de ceva vreme. Asta vă va aduce libertate emoțională și o îmbunătățire a moralului vostru. Exstă vibrații pozitive pentru achizițiile mărunte. Racii trebuie să meargă la cumpărături însoțit de de un prieten, va trebuie să aducă o aspirație bună asupra voastră.

Leu

Astăzi leii trebuie să se relaxeze! Aceștia trebuie să fie foarte calmi și să vadă oportunitățile pe toate planurile. Își pot permite să revină asupra lucrurilor fără să se grăbească în vreun fel. Extremele de orice fel pot fi dăunătoare sănătății.

Fecioară

Fecioarele trebuie să evite să cheltuie bani. Acestea vor simți satisfacție în câteva sarcini mici, astăzi au voie să viseze azi cu ochii deschiși.

Balanță

Azi vei experimenta pozitivismul în toată splendoarea lui. Aici va veni și o energie conjugală foarte bună. Relația ta merge foarte bine, așa că va crea o stare foarte bună care va atrage oameni superbi în viața ta. De la ei vei avea multe de învățat.

Scorpion

Astăzi ești reticent în ale comunicării cu oamenii noi. Trebuie să ascultați cu atenție și să cautați în interior lucruri care vă vor îndruma în situații dificile.

Săgetător

Astăzi vei avea probleme cu o ipotecă sau cu un împrumut. Vei găsi un plan de rezervă pentru a elucida această nenorocire. Este și o veste bună! În timp ce banii sunt pentru tine o necunoscută, ești destinat pentru noroc.

Capricorn

Aveți tendința să fiți capricioși. Este cel mai posibil să nu vă dați seama. Trebuie să vă relaxați mai mult în această zi. Mergeți la o plimbare prin parc, la niște cumpărături sau la o întâlnire cu ceva prieteni dragi.

Vărsător

Veți oferi o mână de ajutor unor rude apropiate care s-au mutat recent în altă locuință. Aceasta va fi o zi lungă pentru voi și obositoarea, dar cu mici surprize.

Pești

Veți descoperi mai multe persoane interesante pe rețelele de socializare. Este necesar să înțelegeți totuți că această activitate nu trebuie să vă absoarbă complet. Trebuie să acordați mai multă atenție persoanelor cu adevărat importante din viața voastră.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×