Vica Blochina, corp de balerină la 43 de ani!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
04/09/2018, 20:17
Vica Blochina, corp de balerină la 43 de ani! GALERIE FOTO

La 43 de ani, Vica Blochina are un corp de balerină!  Fosta blondă a lui Piți este o sursă de inspirație pentru multe femei trecute de prima tinerețe. Vica arată precum o adolescentă, nici măcar corpul unei tinerele nu se compară cu trupul bine lucrat al fostei balerine.

Chiar dacă are o construcție atletică, musculoasă, Vica este extrem de feminină și grațioasă. Probabil că a avut și vremuri mai bune, când silueta ei era „țiplă”, dar nici acum nu se poate plange de aspectul ei fizic.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată? Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române! Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

S-au dus vremurile când făcea ravagii cu silueta ei bine lucrată! Nici nu mai seamănă cu balerina de care s-a îndrăgostit fostul selecţioner Victor Piţurcă! Vorbim despre Vica Blochina, care şi-a sperit fanii cu ultimele fotografii.

Era „Vica și Piți”

Timp de 16 ani, ea a fost amanta lui Victor Piţurcă şi a reuşit să iasă din anonimat după ce l-a acţionat pe acesta în instanţă pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor, Edan. Vica Blochina, în vârstă de 42 de ani, s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

Vica, noul reporter de la Acces

Vica Blochina, cea care a făcut echipă cu Daniela Crudu în super show-ul „Asia Express” și care face furori cu fiecare apariţie va fi reporterul vedetă si se va ocupa, firește, de vedete, potrivit a1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×