Vica Blochina, corp de balerină la 43 de ani!

Maria Cristina   
în Stiri mondene
04/09/2018, 20:17
Vica Blochina, corp de balerină la 43 de ani! GALERIE FOTO

La 43 de ani, Vica Blochina are un corp de balerină!  Fosta blondă a lui Piți este o sursă de inspirație pentru multe femei trecute de prima tinerețe. Vica arată precum o adolescentă, nici măcar corpul unei tinerele nu se compară cu trupul bine lucrat al fostei balerine.

Chiar dacă are o construcție atletică, musculoasă, Vica este extrem de feminină și grațioasă. Probabil că a avut și vremuri mai bune, când silueta ei era „țiplă”, dar nici acum nu se poate plange de aspectul ei fizic.

S-au dus vremurile când făcea ravagii cu silueta ei bine lucrată! Nici nu mai seamănă cu balerina de care s-a îndrăgostit fostul selecţioner Victor Piţurcă! Vorbim despre Vica Blochina, care şi-a sperit fanii cu ultimele fotografii.

Era „Vica și Piți”

Timp de 16 ani, ea a fost amanta lui Victor Piţurcă şi a reuşit să iasă din anonimat după ce l-a acţionat pe acesta în instanţă pentru nerecunoaşterea paternităţii fiului lor, Edan. Vica Blochina, în vârstă de 42 de ani, s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuieşte în România de mai bine de 20 de ani. Vedeta TV s-a afirmat ca balerină în clubul Melody, din Bucureşti, cu o trupă de balet din Lituania.

Vica, noul reporter de la Acces

Vica Blochina, cea care a făcut echipă cu Daniela Crudu în super show-ul „Asia Express” și care face furori cu fiecare apariţie va fi reporterul vedetă si se va ocupa, firește, de vedete, potrivit a1.ro.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×