Un medic din echipa ”Asia Express” are nevoie urgent de ajutorul nostru!

Raluca Ogaru   
în Reality show
05/03/2018, 11:52
Un medic din echipa ”Asia Express” are nevoie urgent de ajutorul nostru! GALERIE FOTO
”Apel umanitar…va rog din suflet cititi si fiti oameni! Hai sa daruim impreuna VIATA pentru un doctor ca sa salveze vieti. Impreuna putem face acest lucru!
Este medic, are 44 de ani, se numeste Vali Dinga, am lucrat impreuna si am format un echipaj de exceprie multi ani pe ambulanta si nu numai, mi-a fost tata, invatator, indrumator,formator, cel mai apropiat prieten si tot ce poate insemna om pentru om. Cand nu am stiut m-a invatat, cand am gresit m-a corectat, a avut rabdarea sa ma indrume pe un drum pe care il urmez cu drag si din suflet, cu toate ca sunt un om foarte complicat El nu a tinut cont de acest lucru, un om trimis de Dumnezeu pentru a forma oamenii in aceasta meserie si ai ajuta, a le oferii viata unora, impreuna am salvat mii de vieti. Plang, plange sufletul in mine ca un om atat de deosebit si care a daruit sansa la viata multora, acum El este cel care trebuie salvat. De la sfarsitul lunii decembrie 2017 lupta cu o boala extrem de agresiva, leucemie acuta mielomonocitara hiperleucemica! Isi doreste sa traiasca ca sa isi poata duce menirea mai departe, aceea de a salva vieti!
​ De aproape 20 de ani este in slujba acestei nobile profesii! Indiferent ca s-a aflat pe ambulanta sau in unitatea de primiri urgente (UPU) sau pur si simplu in viata particulara, a aparat cu sfiintenie Juramantul lui Hipocrate dat. „Sunt medic” a spus de nenumarate ori si nu a ezitat sa acorde primul ajutor indiferent de situaţie, locatie sau imprejurare in care s-a aflat!
Impreuna am inregistrat cel mai mare procent de reusita in resuscitare dovedit la congresele internationale. ​In ultimii 3 ani s-a dedicat repatrierilor medicale, in special pe calea aerului. A efectuat peste 200 de transporturi medicale cu pacienti critici cu ambulanta sau cu avionul, atat in tara cat si in strainatate. A fost coordonatorul medical al celor mai mari evenimente din P-ta Constitutiei din ultimi 7 ani. A acordat asistenta medicala la nenumarate competitii sportive (ciclism, fotbal, handbal, box, judo, K1 etc). Ultima sa participare a fost la Asia Express, care se difuzeaza in prezent pe Antena 1, un periplu de 5 saptamani exprem de solicitant, acolo unde – de altfel – boala sa a si „explodat”!
​ A urmat doua cure dure de chimioterapie la Sectia de Hematologie a Spitalului Municipal de Urgenta Bucuresti, iar dupa ultima punctie i s-au dat sanse reale de prelungire a vietii, fiindui propus transplantul de maduva. Pana atunci, mai are de urmat patru cure de chimioterapie „de consolidare”. Zi de zi, urmeaza un tratament costisitor, avand in vedere ca orice infectie il poate ucide, si trebuie sa stea izolat! Cum medicii din sistemul de urgenta, se stie, au fost platiti modest pana acum, rezervele persoanale sunt pe sfarsite.
Urmeaza cel putin 10 luni vitale pentru el, iar costurile lunare sunt de aproximativ 6.000 lei / luna.
Are nevoie de ajutorul fiecaruia dintre noi pentru a trai si a salva alte vieti!
Orice distribuire conteaza!
Haideti sa ne unim eforturile si sa donam, fiecare dupa posibilitati, in contul:
​RO44 RZBR 0000 0600 1996 1716 (cont in LEI)
RO81 RZBR 0000 0600 2004 5149 (cont Euro)
(Sulfideanu Viorica)
​Nu uitati, fiecare leu inseamna viata pentru el!
​Contact Valentin Dinga
​Tel/WhatsApp: 0730.025.359
​E-mail: validinga@gmail.com”, au scris colegii medicului, pe reţelele de socializare.
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×