Vremea în București 5 septembrie. Vin ploile!

Ana Chivu   
în Prognoza meteo
04/09/2018, 21:00
Vremea în București 5 septembrie. Vin ploile!
Vremea în București 5 septembrie: ne așteaptă ploile!

Vremea în București 5 septembrie. Vin ploile! Pentru data de 5 septembrie se anunță ploi pentru bucureșteni. Maximele vor indica 26 de grade Celsius, iar minimele 16 grade. Averse de ploaie și furtuni își vor face apariția în Capitală în ziua de miercuri.

Citește și: Anamaria Prodan va poza nud, în Playboy, la 50 de ani! ”Toți bărbații mă vor”

Citește și:  Ioana Ginghină, la un pas de divorț?“Căsnicia este plină de dezamăgire și îndoială“

Vremea în București 5 septembrie: ne așteaptă ploile!

Vin temperaturile de toamna
Vremea în București 5 septembrie: ne așteaptă ploile!

Meteorologii ANM anunță că ne așteaptă zile cu ploi și vijelii în majoritatea regiunilor. Temperaturile vor fi în scădere, se revine la nomele obișnuite pentru această perioadă. În București sunt 26 de grade pe timp dee zi, dar se vor simți ca 28 de garde Celsius. Vremea va fi instabilă în Capitală. Se pare că toamna își face apariția ușor prin ploile ce se anunță. Cerul va fi noros, iar condițiile de ploaie sunt ridicate. Aceste avor fi în plan principal în principal în prima parte a zilei de 5 septembrie și noaptea. Temperaturile revin la normele obișnuite începutului de toamnă. Maximele vor fi cuprinse între 26-28 de grade Celsius, iar minimele vor fi cuprinse între 15-17 grade.

Prognoza meteo 5 septembrie

Ziua de miercuri, 5 septembrie, aduce schimbări la nivelul țării. Instabilitățile atmosferice și-au făcut simțite prezența. În sfârșit se anunță temperaturi obișnuite noului sezon. Posibilitatea precipitațiilor este existentă în special în partea din sud-vest a țării. Aceasta nu ocolește și zona de deal și munte. Se anunță peste 25-35 de ml/mp în anumite zone. Din păcate, riscul furtunilor este ridicat în sud-estul României. Au fost prognozate intensificări ale vântului, dar vor fi de scurtă durată, pe lângă condițiile de grindină. Precipitațiile se vor manifesta local, nu se vor extinde în restul țării. Temperaturile se vor resimți schimbate. Zilele trecute am avut vreme de caniculă , dar de acum totul se va schimba, valorile termice sunt în scădere. Maximele sunt anunțate că se vor urca de la 21 la 29 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 10-19 grade Celsius. Constantă va fi doar presiunea atmosferică.

Soarele răsare: 06:42
Soarele apune: 19:46
Luna răsare: 01:19
Luna apune: 16:49

Vremea în București 5 septembrie

Vin temperaturile de toamna
Vremea în București 5 septembrie: ne așteaptă ploile!

Pentru Capitală se anunță 26 de garde Celsius pe timpul zilei, care se vor resimți ca 29 de grade Celsius. Pe timpul nopții de miercuri vor fi 16 grade Celsius care se vor simți ca 17 grade. Atât în prima jumătate a zilei de 5 septembrie, cât și pîn cea de-a doua vor fi averse de plaoie sau furtună. Ziua, vânturile vor veni din direcția nord-est cu 7 km/h , și rafale de 11 km/h. Noaptea vor veni vânturi din dinspre nord, cu 6 km/h și rafale de 9 km/h. Precipitațiile vor fi de 55%.

 Maxime 27° 26° N/A 23°
Minime 17° 13° N/A 9°
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×