Ioana Ginghină, la un pas de divorț?“Căsnicia este plină de dezamăgire și îndoială“

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/09/2018, 18:12
Ioana Ginghină, la un pas de divorț?“Căsnicia este plină de dezamăgire și îndoială“
Ioana Ginghină, la un pas de divorț?“Căsnicia este plină de dezamăgire și îndoială“

Ioana Ginghină, la un pas de divorț? „Căsnicia este plină de dezamăgire și îndoială“. Actrița Ioana Ginghină este căsătorită de mai bine de 12 ani cu actorul Alexandru Papapdopol. Cei doi au o fată împreună, deși au vieți tumultoase, cei doi se pare că au găsit drumul spre o căsnicie de durată.

Actrița a recunoscut de curând pe blogul său personalcă nu mereu totul este roz în ceea ce privește relația de cuplu pe care o are. Ioana s-a confesat cititorilor săi și le-a povestit câteva aspecte interesante din cuplul ei. Ioana a trezit câteva semne de întrebare cu privire la căsnicia ei în urma mărturisirilor.

Citește și: Delia a ironizat-o pe Elena Udrea pe scena de la „Cerbul de Aur”!

Citește și: Cine sunt cuplurile curajoase din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Ioana Ginghină, la un pas de divorț?

Actrița Ioana Ginghină a scris de curând pe blogul său personal despre povestea de dragoste a ei cu Alexandru Papadopol și depsre momentele limită din mariajul lor, care nu a for mereu lapte și miere. „Dacă am învățat ceva, în acești 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire. Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înțelegere sau bunătate.
Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieții.

Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată “Te iubesc”. Dacă la început îți făcea cu drag cafeaua dimineață, iar tu, coborând sexy, într-o cămașă de noapte, te așezai la masă alături de el, mulțumim pentru cafea cu un zâmbet și un sărut.

Acum, poate că este la fel, doar că tu cobori grăbită si nu mai observi de mult că îți face cafeaua zi de zi, de 12 ani… Acum este… normal. Da, așa este, căsnicia are momente când este plină de dezamăgire și îndoială. Și totuși sunt momente când este totul diferit. 

Când simți că îți e greu, că dansezi pe marginea prăpastiei și simți că nu mai poți. Apoi iei aer în piept și te uiți în jos și când să-ți dai drumul simți o mâna care te ține… te întâlnești cu ochii lui și știi, fără prea multe cuvinte că o să fie bine. Te ia în brațe și toate au trecut și realizezi atunci că această relatie este magică.”, a scris Ioana Ginghină, a postat pe blog Ioana Ginghină.

Vilă din banii de pe distracții

Imobilul este foarte mare, motiv pentru care cei doi își doresc să mărească familia. Ioana Ginghină a încercat inclusiv și diferite tratamente, dar nu au ajutat-o prea mult, așa că a decis să lase natura să-și facă treaba.

Noi, cât am fost în telenovele, nu am avut voie în cluburi. Aşa era în contract: deci nu aveam voie. Şi ne-a prins bine într-un fel, pentru că am strâns bani şi ne-am făcut casă. După ce am terminat filmările,eram prea bătrâni ca să mai mergem” în cluburi”, a spus Ioana Ginghină.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×