Cine sunt cuplurile curajoase din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/09/2018, 17:25
Cine sunt cuplurile curajoase din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”
Cine sunt cuplurile curajoase din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”

Cine sunt cuplurile curajoase din cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”? Insula iubirii găzduiește alte povețti ale altor cupluri. În această seară, de la ora 20:00, la Antena 1, se vor afla cuplurile care își vor testa aprig fidelitatea. În Thailanda, cele mai puternice cupluri vor fi alături de cele mai puternice ispite masculine și cele mai seducătoare ispite feminine.

Cine sunt cuplurile curajoase care-și testează iubirea în cel de-al patrulea sezon ”Temptation Island – Insula iubirii”. Cuplurile au fost alese din alte 1.500 atent analizate de producătorii emisiunii. Aceștia și-au pus viața pe tavă și sunt gata să confrunte ispitele în găsirea adevărului relațiilor lor. Au fost alese 4 cupluri cu cele mai intrigante povești de iubire, cu relații sudate. Au avut de călătorit 10.000 de km pentru experiența ce le va schimba total viața pe când se vor întoarce.

Citește și: O femeie a uitat plicul cu bicarbonat de sodiu în frigider! Ce s-a întâmplat după două zile

Citește și: Anamaria Prodan va poza nud, în Playboy, la 50 de ani! ”Toți bărbații mă vor”

Hannelore Ulrich(26) și Bogdan Ionescu(28)

noile cupluri din sezonul patru al emisiunii insula iubirii
Noul sezon insula iubirii incepe cu o noua aventura pentru alte patru cupluri

Cei doi sunt din Timișoara și se iubesc de mai bine de șase ani. Miza adusă de ei în Thailanda i-a uimit și pe ceilalți concurenți, cei doi au ajuns pe insulă mai mult decât logodiți. La întoarcerea lor vor oficializa relația, nunta este deja programată. Tinerii au afaceri personale în orașul lor natal. Bogdan are o firmă proprie de tractări mașini, iar Hannelore este coregrafă și are un club de dans pentru copii. Lucrul care a creat o problemă în relația lor a fost timpul puțin petrecut împreună, de aceea au ales să vină să-și testeze povestea de dragoste.

Mirela Baniaș(35) și Ionuț Gojman(32)

noile cupluri din sezonul cu numarul patru al emisiunii insula iubirii
noile cupluri din sezonul patru al emisiunii insula iubirii

Aceștia s-au cunoscut pe o rețea de socializare ăn momentul cel mai prielnic pentru Mirela. După o căsătorie ratată, Mirela și-a mai dat o șansă la dragoste, astfel i-a acceptat invitația lui Ionuț, de atunci au rămas un cuplu. Cei doi au povestit că la prima întâlnire au simțit că sunt făcuți unul pentru celălalt, de eparcă se cunoșteau de o viață. Singurul inconvenient este că relația lor este la distanță. Mirela administrează o afacere de familie alături de tatăl său în Dej, iar Ionuț lucrează în Târgu Mureș.

Marinela Mavrodin(19) și Iulian Chiru(24)

noile cupluri din sezonul celei mai asteptate emisiuni despre dragoste si fidelitate
noile cupluri din sezonul cu numarul patru al emisiunii insula iubirii

Cuplul are doi ani, iar cel mai mare obstacol din relația lor a venit chiar la scurt timp după ce Iulian a cerut-o de soție. După ce Marinela a acceptat cererea în căsătorie i-a spus iubitului ei că s-a îndrăgostit de un alt bărbat, astfel s-a mutat cu acela. După o vreme, cei doi s-au reîmpăcat, iar acum își fac noi planuri de viitor.

Cătălina Dimache(32) și Răzvan Manea(26)

noile cupluri ale sezonului patru
noile cupluri din sezonul celei mai asteptate emisiuni despre dragoste si fidelitate

Cei doi formează un cuplu care s-a născut tot datorită unei rețele de socializare. Povestea șpr de dragoste este tumultoasă, Cati are un copil și încă este căsătorită cu fostul soț, deși cei doi nu-și mai vprbesc. Aceasta povestește că s-a îndrăgostit de Răzvan la prima vedere pentru că este îndrăzneț și sincer. De asemenea, aceleași calități au făcut-o pe Cati să uite de numeroasele dăți în care Răzvan a înșelat-o.

Emisiunea în care cele patru cupluri își vor testa limitele și fidelitatea va începe de la ora 20:00, la Antena 1. La finalul fiecărui sezon, fiecare cuplu va putea spune clar dacă relația poate continua sau fiecare își va spune adio.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×