Anamaria Prodan va poza nud, în Playboy, la 50 de ani! ”Toți bărbații mă vor”

Nicoleta C   
în Stiri mondene
04/09/2018, 16:07
Anamaria Prodan va poza nud, în Playboy, la 50 de ani! ”Toți bărbații mă vor” GALERIE FOTO
Anamaria Prodan își dorește să apară în Playboy la 50 de ani! ”Toți bărbații mă vor”

Anamaria Prodan a declarat că iși dorește să apară într-un pictorial Playboy când va împlini vârsta de 50 de ani. Femeia de afaceri susține că ”toți bărbații o vor”. Aceasta este foarte fericită de aspectul său fizic și se simte bine cu viața pe care o duce. De asemenea, este foarte mândră și de copiii ei, care îi aduc numai împliniri. Mulțumită de toate aspectele vieții sale, aceasta, atunci când este întrebată de planurile de viitor, răspunde direct, așa cum a făcut întotdeauna.

Venind și din felul în care a crescut, dar și din sfera în care se învârte, sinceritatea și puterea de a spune lucruri este la un nicel înalt în ceea ce o privește. Astfel că, invitată într-o emisiune televizată, a declarat niște lucruri surprinzătoare pe o parte, iar pe alta normale, reprezentându-i caracterul excentric. Anamaria Prodan are în plan ca la vârsta de 50 de ani să pozeze într-un pictorial Playboy, argumentând prin faptul că este admirată de mulți bărbați. ”În ziua în care voi împlini 50 de ani, voi apărea într-un nou pictorial în Playboy. Sunt bărbați care-și doresc aventuri cu mine, dar noi legăm prietenii. Până nu mă cunosc, ei se uită la cum arăt. Apoi își dau seama de calitățile mele intelectuale”, a declarat Anamaria Prodan la Pro X.

Anamaria Prodan își dorește să apară în Playboy la 50 de ani! Admiratorii ar vrea-o în revistă, dar Gigi Becali s-ar opune

Anamaria Prodan a declarat că iși dorește să apară într-un pictorial Playboy când va împlini vârsta de 50 de ani.
Anamaria Prodan își dorește să apară în Playboy la 50 de ani!

După destăinuirea acesteia din cadrul emisiunii Pro X, în care povestea despre planul ei de la 50 de ani, femeia de afacei a venit și cu un alt detaliu intrigant. Se știe că Anamaria Prodan nu și-a lăsat vreodată în urmă dorințele, iar daca aceasta a vrut să pozeze semi-nud ori nud, a și facut-o. Această acțiune deja întâmplându-se, reacțiile nu au contenit să apară nici din partea apropiaților săi. Astfel că Gigi Becali a reacționat, în particular, la pozele Aneimaria Prodan.

Șocat de felul în care își face fotografii, omul de afaceri a venit cu un sfat pentru impresară. Conform celor spuse de ea, omul de afaceri i-a spus că nu e firesc să pozeze așa. ”Gigi îmi spune «Tată, nu e bine să faci așa ceva, nu e firesc». Dar eu i-am zis «Patroane, sunt cea mai frumoasă și ce e frumos și lui Dumnezeu îi place. Dacă nu-ți place nu te mai uita”, a spus Anamaria Prodan.

Biografie

Anamaria Prodan-Reghecamf este în prezen un agent FIFA, de câțiva ani realizator de televiziune, iar în trecut fotomodel român. Primul domeniu în care aceasta a activat a fost jurnalismul. În anii 90, se ocupa de redactarea articolelor ce apăreau în ”Ciao”, ”Indiscret” și ”Ora”. A fost prima femeie care a cooptat în echipa emisiunii ”Procesul Etapei de la Pro TV”. De asemenea, nici drumul ei în televiziune nu a fost brusc. Impresara a colaborat cu Antena 1, Euforia TV, Tele7abc și multe alte posturi de televiziune. Mai mult de atât, între anii 2012-2014 a avut un reality show despre viața familiei sale pe nume ”Prodanca și Reghe”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×