Delia a ironizat-o pe Elena Udrea pe scena de la „Cerbul de Aur”!

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/09/2018, 17:26
Delia a ironizat-o pe Elena Udrea pe scena de la „Cerbul de Aur”!

Delia a ironizat-o pe Elena Udrea pe scena de la „Cerbul de Aur”! „Quiero quedarme embarazada en Costa Rica (Vreau sa raman insarcinata în Costa Rica)”, a cântat celebra cântăreață pe scena din Piața Sfatului. Versurile originale spuneau altceva: „Quiero quedarme embarazada en Puerto Rico (Vreau să rămân însărcinată în Puerto Rico)”.

În această perioadă Elena Udrea se află în Costa Rica. Fostul ministru urmează să-și termina ultimul trimestru de sarcină acolo, iar mai apoi să nască. Elena Udrea se află în exil în Costa Rica în urma condamnării sale definitive în dosarul „Gala Bute”. Fosta blondă a politicii românești a primit definitiv în luna iunie 6 ani de închisoare. Tot în același dosar se află și numele lui Rudel Obreja. Fostul președinte al Federației Române de Box a primit ca pedeapsă 5 ani de închisoare.

Citește și: Prognoza meteo , miercuri, 5 septembrie. Toamna asta avem parte de o temperaturi atipice

Citește și:  O femeie a uitat plicul cu bicarbonat de sodiu în frigider! Ce s-a întâmplat după două zile

 

Elena Udrea, refugiată în Costa Rica

Fostul ministru a susținut în aprilie că are statut de refugiat în acest stat. ”Am solicitat acest statut în februarie, am fost audiată în martie și am primit statul pentru un an de zile pe 21 martie, în acest moment sunt supusă statutului refugiaților, cu toate drepturile pe care le au refugiații și cetățenii costaricani”, a mărturisit aceasta.
„Nu rezultă nicăieri din acel document că i s-a dat statutul de refugiat.

A fost prezentat un carnet provizoriu al solicitantului Elena Udrea, care atestă că, în 22 februarie, ea a făcut cerere de refugiat, iar în 21 martie a avut un interviu, perioadă în care transmitea instanţei că este în imposibilitate de a se prezenta la proces. Documentele au titlu provizoriu şi evidenţiază că i se permite şederea şi nicidecum că are statut de refugiat. Luaţi act de natura tendenţioasă de traducere a documentelor. Se vorbeşte în actul respectiv de un carnet provizoriu”, a declarat procurorul DNA.

„Doamna Udrea mi-a transmis azi dimineaţă un memoriu adresat instanţei prin care solicită să fie audiată utilizând mijloace de comunicare la distanţă sau comisia rogatorie, motivat de faptul că în prezent statutul Elenei Udrea este de refugiat politic în Costa Rica. (…) Convenţia prevede ca persoanele refugiate primesc statut din cauza unor temeri, jusitificate de teama de a fi persecutată. În această cauză sunt opiniile sale politice. (…)

Având în vedere statutul pe care Elena Udrea îl are din 21 martie, în virtutea lui, solicităm insistent instanţei să fie audiată şi să i se acorde ultimul cuvânt. Indicăm un precedent în acest sens, chiar de la Înalta Curte, în situaţia lui Sebastian Ghiţă, care are alt statut, nici nu are statut de refugiat. El a fost audiat de mai multe ori de ÎCCJ în dosarele sale utilizând mijloacele de comunicare electronică la distanţă”, a precizat fostul ministru, Veronel Rădulescu.

Dosar Elena Udrea

Elena Udrea a fost condamnată definitiv la 6 ani de închisoare pentru luare de mită și abuz în serviciu de către Inalta Curte de Casație și Justiție. Elena Udrea se află acum în Cosa Rica. Repunerea procesului în rol a fost respinsa de câtre instanță. Elena Udrea trebuie să plătească aproape 3 milioane de euro, respectiv 8.116.800 lei cu titlu de despăgubiri civile. Aceștia se vor duce către Autoritatea Națională pentru Turism, iar pentru martorul Corin Boian 600.000 de euro, iar pentru celălalt martor, Adrian Gărdean, alți 300.000 de euro.

Potrivit DNA, Elena Udrea a coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, Lungu, Topoliceanu, Nastasia și Breazu, au primit, cu știința sa, sume de bani de la reprezentanții unor societăți comerciale. Acestea au fost înfăptuite pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanțate de ministerul pe care îl conducea. În prezent, Elena Udrea se află în Costa Rica pentru ultimul trimestru de sarcină și pentru nașterea copilului ei. Pentru liniștea sa, acesta a cerut statutul de refugiat, pe care îl va avea timp de un an de zile.

„Or sa trimita pe cineva cu neurotoxina, dupa modelul incercarii de asasinat de la Londra din martie, impotriva fostului spion rus Serghei Skripal, refugiat acolo? Aceasta actiune a Securitatii din Romania in Costa Rica nu face decat sa imi intareasca argumentele hartuirii si abuzurilor la care sunt supusa de trei ani de Coldea, Kovesi si toti cei care au slujit si slujesc acest Sistem de putere ilegala si abuziva. Abuzuri care m-au determinat sa aleg sa cer protectie internationala intr-un stat care are un respect real, o legislatie adecvata si coerenta si o solida practica in ceea ce priveste respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale ale omului” , a firmat Elena Udrea.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×