Presa din Costa Rica, despre Elena Udrea. Ar putea fi extrădată?

Sandra Popescu  
înStiri de ultima ora
08/06/2018, 18:02
Presa din Costa Rica, despre Elena Udrea. Ar putea fi extrădată?GALERIE FOTO

Presa din Costa Rica, țara în care s-a refugiat Elena Udrea, a scris zilele acestea despre celebra blondă. După ce s-a aflat că a fost condamnată la 6 ani de închisoare cu executare în România, jurnaliștii străini se întreabă dacă Udrea ar putea fi extrădată.

Un traficant de droguri român a fost extrădat din Costa Rica, după o lună și jumătate de la cererea emisă de autoritățile române. ”Direcţia Generală pentru Imigrări a constatat că următorul pas este acum să evalueze sau să revizuiască acţiunile care vor rula în ţara în care a fost condamnată (cum ar fi mandat internaţional de arestare, de alertă Interpol, printre altele), pentru a efectua acţiuni care corespund în Costa Rica”, menţionează publicaţia ”La Nacion”, după cum notează click.ro.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Presa din Costa Rica, despre Elena Udrea

Presa din Costa Rica a menționat că Elena Udrea a fost acuzată că a primit mită de la mai mulţi oameni de afaceri, iar în acest sens s-au strâns probe într-un dosar intitulat ”Gala Bute”. Fostul ministru a făcut publică o declarație ironică, imediat după ce și-a aflat sentința.  Udrea susţine că a primit refugiu politic în Costa Rica şi se consideră “victima unui proces politic”. Ea va fi nevoită să ramburseze 900.000 de euro în contul a doi afaceriști români şi să plătească daune Autorităţii Naţionale pentru Turism în valoare de 1,7 milioane de euro.

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×