Reacția Elenei Udrea, după condamnare! ”Sunt încă judecători care execută ordinele SRI”

Claudiu Ilie  
înStiri de ultima ora
05/06/2018, 18:28
Reacția Elenei Udrea, după condamnare! ”Sunt încă judecători care execută ordinele SRI”
Reacția Elenei Udrea, după condamnare

Elena Udrea a fost condamnată la șase ani de închisoare în dosarul ”Gala Bute”! Fostul ministru a avut imediat o reacție, însă din Costa Rica! „Sistemul înca exista si functioneaza şi sunt înca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI”, a scris Elena Udrea, imediat după ce judecătorii ÎCCJ au emis sentința.

„Multumesc tuturor celor care ati crezut si credeti in dreptatea mea, tuturor celor care m-ati sustinut, ma sustineti, v-ati rugat si va rugati pentru mine! Multumesc presei care a dus si duce o lupta mai apriga si mai determinata pentru adevar si oprirea abuzurilor din Romania, decat o duc alesii poporului, cei care ar avea obligatia sa o faca. Sistemul inca exista si functioneaza, Protocoalele si culoarele din justitie sunt in continuare eficiente, sunt inca judecatori si procurori care executa ordinele si comenzile generalilor SRI. Pana decid ce voi face in continuare, va rog sa acceptati ca nu voi da nicio declaratie. Doamne, ajuta tuturor!”, a scris Elena Udrea pe Facebook.

Vrei să citești acasă, în siguranță, TAIFASURI, revista ta preferată?Abonează te ACUM doar la oficiile Poștei Române!Surprize + CD urile preferate doar pentru ABONAŢII TAIFASURI

Reacția Elenei Udrea, după condamnare

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a pronunţat marţi sentinţa definitivă în dosarul „Gala Bute”: Elena Udrea a fost condamnată la şase ani de închisoare cu executare pentru luare de mită şi abuz în serviciu, decizie dată şi în primă instanţă. Rudel Obreja a primit o pedeapsă de cinci ani cu executare.

 

Te-ar mai putea interesa și:
    Închide ×