Când revine Elena Udrea în țară! S-a aflat tot

Maria Cristina   
în Stiri mondene
13/06/2018, 11:16
Când revine Elena Udrea în țară! S-a aflat tot GALERIE FOTO

Când revine Elena Udrea în țară? S-a aflat tot –  A trecut mai mult de o săptămână de la condamnarea Elenei Udrea, la șase ani de închisoare, în dosarul „Gala Bute”. 

Elena Udrea se află în Costa Rica încă de la începutul sarcinii sale. Fostul ministru al Turismului va deveni mamă pentru prima dată în toamna acestui an.

Mărturisirea-bombă în legătură cu revenirea în țară a fost făcută de Elena Udrea apropiaților după ce s-a informat extrem de bine. Astfel, fosta blondă de la Cotroceni s-a decis să se întoarcă în România peste 11 ani, conform spynews.ro. Explicația e simplă! Conform legii, peste 11 ani se va prescrie pedeapsa definitivă luată de magistrați  Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie în urmă cu o săptămână.

În Codul Penal este specificat faptul că termenul de prescripţie a executării pedepsei, în cazul Elenei Udrea, este “5 ani, plus durata pedepsei ce urmează a fi executată (n.r.: 6 ani)”, termenul socotindu-se “de la data când hotărârea de condamnare a rămas definitivă” , potrivit cancan.ro.

Socoteala din TÂRG nu se potriveşte cu cea de-ACASĂ

Socoteala Elenei poate fi dată peste cap de către autoritățile din Costa Rica, fiindcă oficialii Poliției Române doresc extrădarea sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×