Emisiunea ”Ultimul Trib”, amânată! Ce motive a anunțat Antena 1

Raluca Ogaru    Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
30/08/2018, 16:24
Emisiunea ”Ultimul Trib”, amânată! Ce motive a anunțat Antena 1
Emisiunea Ultimul Trib a fost amânată din cauza unor detalii tehnice.

Postul Antena 1, care era gazda emisiunii ”Ultimul trib” a fost amânată” Premiera trebuia să aibă loc pe 6 septembrie, potrivit paginademedia. Așteptata emisiunea a dispărut deja din grila Antenei 1. Aceasta a fost înlocuită cu filme.

În data când trebuia să debuteze, show-ul ar fi concurat cu Las Fierbinți și Vocea României, de pe postul rival, adică Pro TV. Acest format a fost adaptat după celebrul ”Nomads”, dar are numele de ”Ultimul Trib”. Conține trei triburi care vor lupta cot la cot pentru unele premii sau așa cum este supranumit în emisiune ”Teritoriu”. Triburile sunt foarte diferite. Unul conține vedete, unul sportivi de performanță, iar altul oameni de rând. În Madagascar, toți vor fi supuși unor probe continue de forță.

Tribul sportivilor este format din 7 concurenți: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriță, Ioana Șulea, Mircea Zamfir și Roxana Chiperi. Al doilea trib, format din oameni de rând, conține acelați număr de oameni pe nume: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Șerban și cuplul format din Gabriela Popa și Silviu Geandra. Ultimul, dar nu cel din urmă trib, sau tribul celebru, format din vedete îi aduce pe micile ecrane pe: Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuț Iftimoaie, Paula Chirilă și Sorin Brotnei.

Citește și: Misha, cu părțile intime la vedere! Fanilor nu le-a venit să creadă!

Citește și: Meleșcanu are o pensie de aproape 227.977 lei! De unde atâția bani

Emisiunea ”Ultimul Trib”, amânată! Motivul Antenei 1

Emisiunea Ultimul Trib a fost amanata.
Acest format a fost adaptat după celebrul ”Nomads”.

Se pare că, potrivit informațiilor din presă, au și apărut probleme tehnice. Amânarea premierei nu a ținut nici de suprapunerea cu alte emisiuni, nici de alte inconveniente posibile din partea unor concurenți ori unor întâmplări, ci de imagini. Volumul imaginilor brute filmate în Madagascar sunt foarte multe, așa că oamenilor le mai trebuie timp pentru a monta tot, ca oamenii din fața micilor ecrane să se poată bucura de niște imagini de calitate, montate perfect.

Reacțiile vedetelor legate de emisiune!

Emisiunea Ultimul Trib a fost amanata.
Sorin Brotnei, Ionut Iftimoaie, alături de Paula Chirila în Madagascar.

Sorin Brotnei, care face parte din grupul vedetelor spune cu emoție că i-a fost foarte dor de casă și de iubita lui, care poartă în pântec rodul iubirii lor. ”Experiența în Madagascar e una cum doar mi-am imaginat, dar ca întotdeauna viața bate filmul! Realitatea este cu totul alta față de ceea ce mă așteptam să găsesc aici. Mi-e dor de casă, de soția mea și de fetița care urmează să se nască și îmi doresc foarte mult să mă întorc, însă nu înainte de a gust cât mai mult din experiența de aici și orice s-ar întâmpla vreau să fiu cu capul sus, chiar dacă de multe ori sufletul și mintea îmi sunt în alte parte”, a declarat Sorin.

Paula Chirilă, din tribul vedetelor, este în concordanță cu cele spuse de Sorin, fiindu-i și ei dor de fiica sa. ”Am cules câteva rețete pe care am să le duc acasă și… mi-e foarte dor de acasă, de fiica mea. Mi-e dor să îi simt mirosul seara când merge la nani, mi-e dor de prietenii mei, de mama, de patul meu confortabil, de lenea care mă lua dimineața când simțeam mirosul de cafea în casă”, a precizat actrița.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×