Antena 1, emisiune de tipul EXATLON: Ultimul Trib! Lovitură pentru KANAL D şi PROTV!

Ionuţ Cataramă   
în Stiri de ultima ora
06/07/2018, 16:56
Antena 1, emisiune de tipul EXATLON: Ultimul Trib! Lovitură pentru KANAL D şi PROTV!

Trustul Intact pregăteşte o lovitură pentru KANAL D şi PRO TV. Antena 1, emisiune de tipul EXATLON.

Au început deja înscrierile pentru noul reality show „Ultimul Trib”, care va îmbina abilităţile fizice şi psihice ale celor care vor concura.

Antena 1, emisiune de tipul EXATLON! Ultimul trib trebuie să ia premiul de 100.000 de euro!

Emisiunea pe carea Antena 1 o propune publicului se numeşte Ultimul Trib şi va avea trei echipe, care vor pleca să se lupte în Madagascar. Show-ul este adaptat după un format celebru, Nomads. Echipele – una formată din vedete, una din sportivi şi una din oameni obişnuiţi – vor avea de trecut probe de rezistenţă fizică extremă, dar vor fi nevoite să treacă şi peste problemele sociale dintre grupuri.

Reguli spun că fiecare echipă se va lupta pentru „Teritoriu”. Formaţia câştigătoare va merge într-un hotel de lux, cea de pe locul secund se va deplasa într-un sat unde va putea primi mâncare de la localnici în schimbul unor sarcini pe care le vor îndeplini, iar cea de pe ultimul loc va sta într-un loc izolat, cu resurse minime pentru supravieţuire.

La finalul fiecărei săptămâni, doi concurenţi vor fi propuşi pentru eliminare, iar pentru a rămâne în joc se vor lupta între ei. Marele premiu de 100.000 de euro va fi câştigat de un singur participant la emisiunea Ultimul Trib. Decizia celor de la Antena 1 vine pentru a contracara avansul luat de KANAL D prin emisiunea EXATLON, dar şi pentru că rivalii de la PRO TV au achiziţionat formatul NINJA WARRIOR.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×