Simona Gherghe, însărcinată a doua oară! Cum a anunţat noua sarcină

Mirela Apostol    Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
29/11/2018, 16:12
Simona Gherghe, însărcinată a doua oară! Cum a anunţat noua sarcină GALERIE FOTO

Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară şi a ales să-şi anunţe fanii printr-un mesaj inedit, postat pe pagina sa de Instagram. Prezentatoarea TV a postat o fotografie cu Răzvan şi fiica sa, micuţa Ana, alături de descrierea „Vine bebe doi. Părinţi de doi”, şi o poezie compusă special pentru a anunţa noua sarcină:

„Cumva, prin nu ştiu ce minune,
Când nimeni, nimeni nu se aştepta,
Un suflet mic şi-a ales… familia!
Ana, mama şi tata te aşteaptă”.

Simona Gherghe, însărcinată a doua oară

Simona Gherghe are deja o fetiţă, pe nume Ana Georgia, în vârstă de 1 an şi 7 luni şi nu se ştie încă dacă va avea o surioară sau un frăţior. Existau deja supoziţii de sarcină, însă Simona Gheorghe a evitat, până acum, să vorbească despre sarcină.

Anunţul făcut de Simona Gherghe, pe pagina sa personala de Instagram. Fotografie cu fetita sa, Ana si Razvan
Anunţul făcut de Simona Gherghe, pe pagina sa personala de Instagram

Sute de comentarii şi aprecieri a primit vedeta de la Antena 1, după ce a anunţat că va fi din nou mămică. La prima sarcină, aceasta a avut unele probleme: „Cele mai mari probleme le-am avut în ultima lună de sarcină, când am fost suspectă de pancreatită. A fost extrem de dificil, pentru că a trebuit să ţin un regim alimentar sever, altfel riscam ce e mai rău. Dar am avut încredere în medicul meu şi am ştiut că va fi bine, până la urmă.

Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã. Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce… Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”,”, a povestit Simona Gherghe.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×