Simona Gherghe a împlinit azi 41 de ani! Vedeta a mărturisit de ce s-a căsătorit în secret

Maria Cristina   
în Stiri de ultima ora
31/10/2018, 18:01
Simona Gherghe a împlinit azi 41 de ani! Vedeta a mărturisit de ce s-a căsătorit în secret GALERIE FOTO

Simona Gherghe a împlinit astăzi 41 de azi. Prezentatoarea TV a mărturisit – pentru revista Viva! – adevăratul motiv pentru care a ales să se căsătorească în secret.

Simona este o fire extrem de discretă când vine vorba de viața ei personală. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct” a ales să se căsătorească în această vară, cu Răzvan Săndulescu, în mare secret. Diva postului de televiziune Antena 1 a vorbit și despre adevăratele motive pentru care a ales să nu împărtășească cel mai fericit moment din viața sa și cu fanii săi.

Simona Gherghe a împlinit 41 de ani

Simona Gherghe împreuna cu fiica sa, Ana
Simona Gherghe împreuna cu fiica sa, Ana

Simona Gherghe, în vârstă de 41 de ani, s-a căsătorit religios, în această vară, cu Răzvan Săndulescu. Cei doi au decis să-și unească destinul într-un cadru extrem de intim. Invitații fiind membrii familiei lor, dar și cei mai apropiați prieteni.

Simona și Răzvan au dat o petrecere restrânsă într-un restaurant din Corbeanca

Întrebată despre cum s-a petrecut așa-zisa, nuntă secretă, Simona a răspuns cu sinceritate la întrebare:

„Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle. Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã”, a răspuns Simona pentru revista Viva!.

Simona Gherghe a fost o mireasă atipică

Simona Gherghe nu și-a dorit să facă mare vâlvă din acest eveniment. Aceasta și-a dorit să fie într-un cadru restrâns, atipic, iar totul s-a petrecut extrem de spontan. Nu a organizat petrecerea cu un an înainte.

„Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce… Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţiona”

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×