Simona Gherghe a avut probleme cu sarcina și a fost la un pas de moarte! Ce s-a întâmplat

Ana Chivu   
în Stiri mondene
04/11/2018, 17:40
Simona Gherghe a avut probleme cu sarcina și a fost la un pas de moarte! Ce s-a întâmplat GALERIE FOTO
Simona Gherghe face mărturisiri despre sarcină și despre problemele de sănătate pe care le-a avut

Simona Gherghe a avut parte de clipe teribile imediat după fericita veste că a rămas însărcinată, ajungând chiar la un pas de moarte. Medicul care i-a asistat evoluția sarcinii i-a impus un regim, lucru care i-a salvat viața chiar în luna a noua.

Din păcate, Simona Gherghe a fost suspectă de pancreatită în timp ce era însărcinată. Prezentatoarea de televiziune a mărturisit într-un interviu acordat revistei VIVA! greutățile prin care a trecut ca să devină mamă, dar și despre sperietura zdravănă pe care a primit-o în ultima lună de sarcină.

Simona Gherghe, despre probleme cu sarcina: „Riscam ce e mai rău”

Vedeta, foarte discretă în privința vieții sale personale, nu a fost des surprinsă făcând declarații despre soțul sau copilul său. Se pare că și-a deschis în final inima într-un interviu oferit pentru revista VIVA!. Imediat ce și-a găsit alesul inimii, pe Răzvan Săndulescu, nu i-a trebuit mult să-și îndeplinească toate dorințele pe care le-a ținut bine până acum. Simona Gherghe s-a cununat religion vara trecută, și a și făcut un copil.

Din păcate, lucrul care i-a adus fericirea supremă, sarcina, a venit odată cu câteva probleme de sănătate derulate pe parcurs. Prezentatoarea de televiziune a fost la un pas să facă pancreatită. ”Cele mai mari probleme le-am avut în ultima lună de sarcină, când am fost suspectă de pancreatită. A fost extrem de dificil, pentru că a trebuit să ţin un regim alimentar sever, altfel riscam ce e mai rău. Dar am avut încredere în medicul meu şi am ştiut că va fi bine, până la urmă”, a povestit Simona Gherghe.

Simona Gherghe, căsătorie în secret: „Eu îi zic discret

Simona Gherghe este cuoscută ca fiind una din cele mai discrete persoane publice din România, așa că nu putea fi altfel în privința cununiei sale. Frumoasa blondă și-a unit destinul cu Răzvan Săndulescu de ziua acestuia, pe 4 iulie. Inițial, cei doi își doreau sărbătorirea aniversară cu o petrecere la piscină, așa că au ales ca bucuria să fie dublă, punând și nunta în aceeași zi. „Tu îi spui în secret, eu îi zic discret, cã n-am fãcut niciun efort sã nu se afle.

Totul a pornit de la ziua lui Rãzvan, care e pe 4 iulie. Ne gândisem sã organizãm o micã petrecere la piscinã. Şi, dacã tot am chemat prietenii şi familia, am zis sã ne şi cununãm religios. Aşa cã asta a fost! Nimic complicat, nu m-am dat peste cap sã organizez cine ştie ce, a fost o petrecere relaxatã. Oricum, mi-e groazã de petrecerile mari, cu sute de invitaţi, unde bieţii miri nici nu apucã sã mãnânce… Cred cã de-asta am şi amânat atât de mult nunta, ca sã evitãm sã fie ceva tradiţional”, a mai mărturisit Simna Gherghe.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×