Selly nu a ținut cont de interdicțiile autorităților. Unde a mers celebrul vlogger de 1 mai! Imagini incredibile

Traian Terzian   
în Stiri mondene
03/05/2020, 18:20
Selly nu a ținut cont de interdicțiile autorităților. Unde a mers celebrul vlogger de 1 mai! Imagini incredibile
Celebrul vlogger Selly, pe numele său adevărat Andrei Șelaru, nu a ținut cont de interdicțiile autorităților și a mers acasă la un prieten în weekend-ul de 1 mai. Sursă foto: Instagram Selly

Celebrul vlogger Selly, pe numele său adevărat Andrei Șelaru, nu a ținut cont de interdicțiile autorităților și a mers acasă la un prieten în weekend-ul de 1 mai.

Selly nu a ținut cont de interdicțiile autorităților

În urmă cu câteva zile, Selly se alăturase campaniei autorităților care le cerea cetățenilor să respecte măsurile de restricție în timpul pandemiei de coronavirus, dar la scurt timp a încălcat aceste interdicții.

”Aleg să stau acasă pentru că sănătatea țării mele este mai importantă decât orice orgoliu sau ambiție profesională, personală. Vă încurajez și pe voi să stați acasă, să fiți responsabili și să ascultați ce zic autoritățile, spunea Selly într-un mesaj transmis în luna martie.

La o lună de la acel mesaj, Selly și Dorian Popa au postat pe Instagram mai multe clipuri și fotografii din care reiese că, împreună cu alți prieteni, au petrecut la piscină în noua casă a cântărețului.

Selly, certat într-un comentariu pe rețelele de socializare

Din postări, se poate vedea că petrecerea a avut loc la piscina construită în vila lui Dorian Popa, din Domnești, Ilfov, cea cu construcția căreia cântărețul și-a ținut fanii la curent pe rețelele de socializare în ultima vreme.

Selly interdicții autorități
Selly alături de Dorian Popa și de alt prieten. Sursă foto: Instagram eusuntdorian

Unul dintre comentatorii de la postarea lui Selly i-a atras de altfel acestuia atenția cu privire la prelungirea epidemiei, în condițiile în care oamenii încalcă regulile: ”Cât timp o să existe oameni ca tine corona o să țină mult”.

La începutul lunii aprilie, cunoscutul vlogger a postat o fotografie în care arată că nu părăsește domiciliul până nu se asigură că este echipat corespunzător, cu mănuși în mâini, o vizieră medicală improvizată și, bineînțeles, declarația necesară.

Vedeta a mai spus că închiderea şcolilor din cauza coronavirusului nu este o vacanţă, ci trebuie privită ca pe ceva îngrijorător, mai ales de elevii care urmează să dea Evaluarea Naţională şi examenul de Bacalaureat.

Cu 1,4 milioane de urmăritori, Selly încearcă să educe publicul tânăr, în special pe cei care-l urmează. În condițiile în care mulți tineri ignoră problemele reale pe care coronavirus le prezintă, gestul lui Selly de a încerca să-și educe fanii e lăudabil.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×