Ce face Selly în autoizolare la domiciliu. Celebrul vlogger nu a mai ieşit din casă de câteva zile

Flaviu Popa   
în Stiri mondene
22/03/2020, 14:36
Ce face Selly în autoizolare la domiciliu. Celebrul vlogger nu a mai ieşit din casă de câteva zile
Selly s-a autoziolat

Selly ia în serios epidemia de coronavirus și vrea să dea un exemplu tinerilor care-l urmăresc. Olteanul s-a închis, astfel, în casă și se axează mai nou pe content menit să informeze în legătură cu COVID-19.

Ce face Selly în autoizolare la domiciliu

Decizia de a se autoizola a fost anunțată pe Instagram.

„Cam fresh tata acolo 🤣🤣🤣. Stau inchis in casa de cateva zile si singurii vizitatori care mi-au trecut pragul au fost iubita si… curierul care a adus un colet ce m-a facut sa cred ca sunt filmat cu camera ascunsa, serios 😅😅 Cei de la Lion, da, cerealele Lion, mi-au trimis un… parfum Lion.

EAU DE LION se numeste si jur ca miroase a cereale, si, in mod surprinzator, miroase chiar super bine 🤣🤣 foarte fresh miscarea asta, felicitari echipei pentru ideea complet iesita din comun. Il puteti castiga si voi si va convingeti singuri, intrati pe www.eaudelion.com si inregistrati-va. #eaudelion #lioncereals #cerealelelion #spon”, a explicat tânărul.

Selly s-a închis în casă în perioada aceasta
Selly s-a închis în casă în perioada aceasta

Între timp, Selly face interviuri pe tema coronavirus. „Am avut aseara pe live o discutie cu Dr. Mihail Pautov: „Nu trebuie sa fii panicat, trebuie in permanenta sa stii ca acest inamic exista. In Romania exista mii de cazuri de coronavirus, nu trebuie sa ne mai uitam la numere”, a explicat vloggerul.

Dr. Mihail Pautov despre Coronavirus

Am avut aseara pe live o discutie cu Dr. Mihail Pautov: "Nu trebuie sa fii panicat, trebuie in permanenta sa stii ca acest inamic exista. In Romania exista mii de cazuri de coronavirus, nu trebuie sa ne mai uitam la numere."

Posted by Selly on Wednesday, March 18, 2020

Cu 1.4 milioane de urmăritori, Selly încearcă să educe publicul tânăr, în special pe cei care-l urmează. În condițiile în care mulți tineri ignoră problemele reale pe care coronavirus le prezintă, gestul lui Selly de a încerca să-și educe fanii e lăudabil.

316,057 de cazuri de coronavirus au fost înregistrate în lume în acest moment, însă numărul neoficial ar putea fi de 10 ori mai mare, conform specialiștilor. În România, momentan sunt 433 de cazuri înregistrate și 2 decese, însă vârful epidemiei va fi cunoscut abia de Paști.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×