Selly și-a uimit fanii de pe Instagram! Cum a fost surprins vloggerul în plină epidemie de coronavirus

Bogdan Solomon   
în Stiri mondene
09/04/2020, 16:45
Selly și-a uimit fanii de pe Instagram! Cum a fost surprins vloggerul în plină epidemie de coronavirus
Așa a ieșit Selly la cumpărături, în plină epidemie de coronavirus. Sursa foto: Instagram

În plină epidemie de coronavirus, Selly respectă cu sfințenie toate măsurile impuse de autorități și stă izolat în locuința proprie pentru a evita contactul cu lumea de afară. Singura persoană care i-a trecut pragul în ultimele zile este Smaranda, nimeni alta decât frumoasa lui iubită.

Iar dacă trebuie neapărat să meargă la cumpărături, cunoscutul vlogger nu părăsește domiciliul până nu se asigură că este echipat corespunzător. Că doar trebuie să fie un exemplu pentru fiecare dintre tinerii care fac parte din comunitatea creată în ultimii ani.

Selly a ieșit la cumpărături, în plină epidemie de coronavirus!

O demonstrează cu vârf și îndesat cea mai recentă fotografie publicată pe rețelele de socializare. Purtând o ținută sport, cu mănuși în mâini, o vizieră medicală improvizată și, bineînțeles, declarația necesară în astfel de situații, vedeta trupei 5 GANG a ținut să le arate tuturor adolescenților care îi urmăresc activitatea în mediul online cum trebuie să procedeze dacă au nevoie să plece de acasă.

Am iesit până la magazin. Starter pack 😪 Voi cum vă protejați când iesiți?”, este mesajul scris de Selly în dreptul imaginii postate pe contul său de Instagram.

În timp ce mulți dintre fani l-au felicitat pentru modul în care a ieșit din casă, unii au catalogat gestul său drept exagerat, iar alții i-au reproșat că nu poartă mănușile în mod corespunzător.

Frate, exagerezi! / Eu înțeleg că te protejezi, dar nici așa… / Băi, ai înnebunit😂😂😂😂 / Mănușile nu le porți cum trebuie. Trebuie întinse la maxim (gen să nu stea în „valuri”) și după să pui mâneca peste!”, sunt câteva dintre comentariile răutăcioase ale cârcotașilor.

Selly primește lunar o sumă uriașă de la Youtube

Chiar dacă peste un milion de români au de suferit din cauza crizei provocate de noul coronavirus, fiind trimiși în șomaj tehnic sau chiar concediați, Selly nu se încadrează în această categorie. Izolat la domiciliu, vloggerul își continuă activitatea și reușește să strângă sume impresionante de bani.

Asta pentru că Youtube are grijă să-i recompenseze regește pe toți cei care formează o comunitate uriașă de oameni care să le aprecieze conținutul. Așa se face că în conturile tânărului intră lunar minim 5.400 de dolari pe lună, conform site-ului de specialitate socialblade.com.

Mai mult decât atât, Selly și-a rotunjit serios veniturile și datorită trupei 5 GANG, pentru că au mers anul trecut într-un turneu ce a cuprins majoritatea orașelor țării, unde fanii au umplut sălile până la refuz. De îndată ce situația o va permite, formația promite să își onoreze și celelalte evenimente, deloc puține, pe care le aveau programate pentru primăvară.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×