Selly de la 5GANG se apropie de primul milion de euro câștigat pe internet! E urmat de Abi Talent in clasamentul încasărilor

Alex Năstase   
în Stiri de ultima ora
26/10/2019, 21:47
Selly de la 5GANG se apropie de primul milion de euro câștigat pe internet! E urmat de Abi Talent in clasamentul încasărilor GALERIE FOTO
Selly de la 5GANG a dat lovitura pe Youtube. Sursa foto - facebook

Selly de la 5GANG se apropie de primul milion de euro câștigat pe internet! Vă vine să credeți, dar puștiul rupe norii în mediul online și mai ales face bani. Se folosește din plin de Youtube, un site care a devenit un adevărat robinet de bani pentru cei curajoși, dar și inventivi. Astfel, câțiva adolescenți cu priză au reușit pur și simplu să se îmbogățească peste noapte și și-au schimbat viața pentru totdeauna.

Selly de la 5GANG se apropie de primul milion de euro câștigat pe internet!

Selly și 5GANG, Abi Talent, Șatra BENZ, Lino Golden și Mario Fresh au devenit vedete cu milioane de fani și scot din internet sume uriașe cântând despre mașini, branduri de lux, abonați, vizualizări, bani și femei. Primul, Selly, are doar 18 ani și a devenit un model pentru generația nouă. Este un vlogger de succes, unul care vinde bine și care reușește să adune milioane de vizualizări pentru fiecare clip pe care îl face.

Cântă, iar muzica pe care o face e pe placul adolescenților, lucru care se reflectă în veniturile sale uriașe: se apropie de un milion de euro! Da, citiți bine, un milion de euro. De altfel, afacerea  îi generează aproximativ 20.000 euro pe lună, nu atât din vizualizări pentru că în România, publicitatea online nu este plătită la fel de bine ca în alte țări, dar mai ales din contracte directe de publicitate.

E urmat de Abi Talent in clasamentul câștigurilor

Pe Selly ăl cheamă de fapt Andrei Șelaru și este un adolescent din Craiova care provine dintr-o familie modestă. Părinții lui nici nu îndrăzneau să viseze la banii pe care fiul lor îi face cu super ușurință. Selly și-a făcut propria trupă de vloggeri, 5GANG, iar fiecare piesă lansată de el, mai bună sau mai proastă, adună click după click. Adică bani. Mai mult de atât, după 7 ani de showuri pe internet acum are și spectacole, propria linie vestimentară și planuri de dezvoltare pe termen lung.

Este urmat într-un clasament al câștigurilor de Abi Talent, “regele” trivial al internetului cu “Papuci Gucci”. Înainte să vă uitați peste diplome, dar și peste fluturașul de salariu trebuie să știți că Abi Talent are 8 clase și ia 4.000 de euro pe apariție! “Papuci Gucci” ai lui Abi Talent au fost “admirați” de peste 22 de milioane de ori, iar altă piesă, “Rege de România”, a făcut 21 de milioane de vizualizări. Adică bani.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×