Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Dumitru pentru familie și prieteni

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
25/10/2019, 20:25
Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Dumitru pentru familie și prieteni
Mesaje SMS-uri și felicitări de Sfântul Dumitru. SUrsa foto: ziaruldinmuscel.ro

ȘTIRIMONDENE.FANATIK.RO îți aduce cele mai frumoase mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Dumitru pentru familie și prieteni! Sfântul Dumitru este ultima sărbătoare mare a toamnei, iar românii petrec cum se cuvine, mai ales dacă au un Dumitru în familie!

Iată care sunt cele mai frumoase Mesaje, SMS-uri și felicitări de Sfântul Dumitru pentru familie și prieteni

Astăzi e ziua în care tu îţi sărbătoreşti numele, iar eu vin în întâmpinarea ta, să-ţi urez un călduros: La mulţi ani!

Poate o să ţi se pară complet lipsit de originalitate, dar ştii că vorbele simple sunt şi cele mai frumoase. Aşa că…La mulţi ani !

În dimineaţa asta m-am trezit mai repede, deoarece eu am vrut să fiu primul care-ţi luminează ziua cu un gând bun. La mulţi ani din toată inima !

 

Găseşte calea spre dăruire, iertare, înţelegere… Caută să fii mai bun, să fii aproape cu sufletul de cei care-ţi sunt şi prieteni, şi duşmani.

De ziua numelui tău cele mai frumoase dorinţe să devină realitate. La mulţi ani !

Ziua numelui să-ţi fie plină de realizari şi să te bucuri mereu de orice lucru frumos din viaţa ta! La mulţi ani !

De ziua ce-ţi surâde-n prag, şi-i porţi frumosul nume, eu iţi doresc tot ce-i mai drag, şi mai frumos pe lume !

Îţi urez ca ziua ta onomastică să îţi aducă o rază de soare, să ai inima plină de speranţă, iar in lume să găseşti numai fericire. La mulţi ani fericiţi !

Îţi urez să ai o zi a numelui la fel de luminoasă precum aripile unui fluture, la fel de fericită precum cântecul unei privighetori şi la fel de frumoasă precum o gradină plină cu flori. La mulţi ani!

Să ai o zi frumoasă. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericit, iubit şi bucuros. La mulţi ani, Dumitru!

Sfântul Dumitru să-ţi dea sănătate şi putere să lupţi pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii şi fericire alături de cei dragi.

Sper că sărbătoarea Sfântului Dumitru să fie simbolul unui nou început, să ai parte de un drum presărat cu bucurii, împliniri, sănătate, fericire şi succes!

De ziua numelui tău îţi doresc să ai o zi superbă şi un an plin de realizări. La mulţi ani încununaţi de succes !

Cu ocazia sărbătorii zilei tale de nume, îţi doresc multă sănătate, fericire şi să ai parte numai de zile senine şi însorite!

Pentru că astăzi este o zi specială pentru tine, mă alătur şi eu celor ce-ţi doresc din adâncul sufletului numai bine.

O zi specială pentru un coleg deosebit. La mulţi ani de ziua numelui tau!

Onomastică fericită ! Ziua numelui să fie luminoasă şi să se prelungească în multe altele aducătoare de bucurii. LA MULTI ANI!

De ziua numelui tău, îţi doresc ca toate lucrurile bune şi frumoase să te copleşească şi să strălucească în calea ta către fericire şi succes. La mulţi ani!

La mulţi ani! Sfantul Dimitrie să te călăuzească mereu, să-ţi dea un munte de sănătate, o mare de iubire şi un ocean de fericire.

În această zi specială îţi doresc numai bine, multă fericire, îndeplinirea tuturor dorinţelor, şi fie că Sfântul Dumitru să te călăuzească mereu în viaţă.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×