S-au despărțit Florin Salam și Roxana Dobre? Adi Minune: “Fiecare are viața lui”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
06/02/2020, 20:56
S-au despărțit Florin Salam și Roxana Dobre? Adi Minune: “Fiecare are viața lui”
S-au despărțit Florin Salam și Roxana Dobre. Sursa foto: ph-online.ro

Mulți oameni vorbesc în mediul online că Florin Salam s-ar fi despărțit de frumoasa Roxana Dobre sau sunt pe cale să o facă, mai ales după ultimele scandaluri dintre cei doi soți.

S-au despărțit Florin Salam și Roxana Dobre

Florin Salam și Roxana Dobre s-au bătut zilele trecute chiar în fața blocului unde locuiesc, în fața vecinilor săi, alarmați de înjurăturile și de jignirile pe care cei doi amorezi și le-au adus în miez de noapte.

Martorii spun că Florin Salam s-a purtat foarte ciudat în weekendul trecut, când a ajuns acasă în jurul orei două  dimineața. Aceștia au spus că artistul s-ar fi comportat ca și cum ar fi avut halucinații, potrivit cancan.ro.

Adi Minune a vorbit cu cei doi fini ai săi

Artistul a fi fost întâmpinat de soția lui chiar în fața blocului, unde a și început scandalul. Manelistul și-a rupt hainele după el, apoi s-anăpustit asupra consoartei, care a ripostat și ea.

Acum, nașul lor de cununie, Adrian Minune, prezent într-o emisiune de televiziune, a povestit că sa întâlnit cu fina și cu finul lui.

„Am vorbit cu finul meu (n.r. Florin Salam) şi cu fina (n.r. Roxana Dobre), ne-am mai văzut pe undeva, fiecare are viaţa lui, ei ştiu cum să trăiască mai bine. Fiecare cu familia lui. Nu pot să mă pronunţ dacă lucrurile sunt bune între ei, nu pot să-mi bag nasul în sânul familiei lor”, a declarat Adi Minune la Antena 1.

Florin Salam și Roxana Dobre au trei copii împreună

Florin Salam și Roxana Dobre au o relație de 6 ani deja și au trei copii împreună, pe Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. Relația lor a fost una cu multe suișuri și coborâșuri, iar scandalul s-a iscat între ei de multe ori.

Florin Salam și Roxana Dobre au mărturisit cănu vor să se despartă și că vor trece peste toate problemele împreună. Cei doi vor chiar să devină din nou părinți, poate chiar de băiat, cum speră Florin Salam.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×