Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase! Liderul PSD ar avea o altă iubită

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
03/03/2019, 11:15
Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase! Liderul PSD ar avea o altă iubită GALERIE FOTO
Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase

Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase, susțin surse din cadrul PSD, care mai precizează că președintele Camerei Deputaților și-ar fi găsit o nouă iubită. Informația vine la doar o lună după ce Codrin Ștefănescu anunța că Irina Tănase și Liviu Dragnea se vor căsători „cât de curânt.” Vezi mai multe imagini cu Irina Tănase în GALERIA FOTO.

Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase

„Liviu Dragnea nu se află în Maldive cu logodnica lui care îi va deveni și soție cât de curând. Liviu Dragnea nu a plecat în insule exotice, nu a plecat nici pe Lună, nici pe Marte. Liviu Dragnea nu e plecat din țară și nu va pleca din țară, în mod sigur”, a spus Codrin Ștefănescu în urmă cu o lună, în timp ce Irina Tănase și Liviu Dragnea se aflau în țările arabe.

Între timp, relația dintre cei doi pare să se fi încheiat, după cum anunță site-ul evz.ro. Liviu Dragnea ar fi tot mai stresat și irascibil în ultima perioadă. Haosul care s-a instalat în ultima vreme în PSD l-a agitat din ce în ce mai mult și l-a făcut să se reprofileze, urmând să candideze la alegerile prezidențiale, chiar dacă încă nu s-a decis încă sigur. Surse din cadrul PSD susțin că Liviu Dragnea s-ar fi despărțit de Irina Tănase și că și-ar fi făcut deja o altă iubită.

Liviu Dragnea și Irina Tănase
Liviu Dragnea și Irina Tănase

Liderul PSD ar avea o altă iubită

Claudiu Șerban, realizator de emisiuni TV și fostul director al trustului Evenimentul Zilei – Capital, a anunțat pe contul personal de Facebook că „se pare că Irinuca – cea cu năsucul mic, modelat din bisturiu – nu se mai află pe statul de plată al Marelui Flaușat. S-a înlocuit. (Să nu ziceți că nu v-am spus!)”, a scris jurnalistul pe rețeaua de socializare.

Liviu Dragnea, care și-ar fi făcut deja o altă iubită, se află în turneu prin țară. Recent, la Reșița, a lansat un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×