Liviu Dragnea îl atacă din nou pe Klaus Iohannis privind bugetul pe 2019: “Ce suflet să ai să îl blochezi?”

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 15:17
Liviu Dragnea îl atacă din nou pe Klaus Iohannis privind bugetul pe 2019: “Ce suflet să ai să îl blochezi?” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea atac la Klaus Iohannis, pe tema bugetului

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a lansat un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care îl acuză că nu a făcut nimic pentru România și, mai mult, că nu are suflet! Liviu Dragnea spune că președintele Iohannis nu are suflet, deoarece a blocat bugetul, iar 4 milioane de copii nu se pot bucura de dublarea alocației de stat, de la 1 martie.

Liviu Dragnea atac la Klaus Iohannis pe tema bugetului pe anul 2019

„Domnul Iohannis, vă rog să-l aplaudați. Nu-mi iese, nu? Ce a făcut acest domn în Romania? Ce-a făcut Iohannis patru ani? Este o întrebare atât de simplă, ce a făcut acest om cât a fost președinte? Eu nu am găsit un lucru, o acțiune, un gest, care să fi ajutat România sau pe români. Absolut nimic.

În schimb, am văzut că este deasupra legii, e de notorietate, sunt documente cu case mătrășite. Dă socoteală? Nu. Zeci de dosare care au fost închise. A blocat acest guvern de câte ori a putut. Cum să vii, ce suflet să ai, să blochezi bugetul României, numai gândindu-te că 4 milioane de copii nu primesc o alocație mărită de la 1 martie”, a spus Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea atac Klaus Iohannis
Liviu Dragnea atac la Klaus Iohannis, deoarece presedintele blocheaza dublarea alocatiilor

„Nu vrea să facem investițiile. A blocat numirea unor miniștri. Unde s-a mai întâmplat așa ceva, luni de zile? M-au întrebat: de ce n-ați declanșat suspendarea? Nu mai vreau scandal în această țară. Acest om nu mai trebuie să obțină încă un mandat de președinte. Nu vorbește de bine România în afară, pentru că nu poate”, a continuat Dragnea.

Reamintim că alocațiile copiilor ar fi trebuit să fie dublate de la 1 martie, după ce PNL a reușit să treacă amendamentul prim Parlament. Atunci, Liviu Dragnea s-a opus dublării alocațiilor, iar șeful de şedinţă, Florin Iordache, s-a bâlbâit când a citit rezultatul votului. Mai mult, Liviu Dragnea i-a băgat atunci în ședință de urgență pe colegii săi care au permis să se petreacă asta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×