Liviu Dragnea, primire ostilă la Reşiţa! Liderul PSD, aşteptat cu o tavă cu cătuşe

Claudiu Ilie   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 13:15
Liviu Dragnea, primire ostilă la Reşiţa! Liderul PSD, aşteptat cu o tavă cu cătuşe GALERIE FOTO
Liviu Dragnea a fost intampinat cu o tava cu catuse si una de rahat

Președintele Partidului Social Democrat, Liviu Dragnea, a fost întâmpinat cu o tavă plină de cătușe și una de rahat, la Reșița, unde participa la conferința județeană de alegeri a organizației PSD Caraș-Severin. Tânărul care a protestat astfel față de PSD și de liderul de partid a filmat totul și a postat filmarea pe pagina sa de Facebook.

Liviu Dragnea a fost așteptat cu cătușe și rahat de un tânăr care vrea să facă politică

După ce și-a scos din portbagaj tava cu cătușe, pe cea cu rahat, dar și un ceas, Constantin Troncotă s-a postat la poarta PSD Caraș-Severin și a le-a transmis social-democraților de ce se află acolo. „Aceasta este tava cu rahat cu care l-am așteptat o săptămână pe Tudorel Toader, la Timișoara.

Nu mai mâncați rahat la partid. Pentru Liviu Dragnea am un cadou. O tavă cu cătușe, să ducă în Parlament și să vă aștepte acolo pe toții, infractori care sunteți. Dacă nu dau ochii cu el, să-i transmiteți un mesaj: un băiat îl așteaptă la poartă cu o tavă de cătușe, să le ducă în Parlament, infractorilor! Nu mai apărați infractorii, hoților! Cătușele le trebuie, că au de împărțit acum, cu Laura (n.r posibila numire a Laurei Codruta Kovesi la sefia Parchetului European)”, a spus tânărul.

Tanarul care l-a intampinat pe Dragnea cu catuse si rahat vrea sa se faca politician

Zeci de oameni s-au strâns la poarta PSD Caraș-Severin, unde au protestat împotriva lui Liviu Dragnea. „Vin alagerile. PSD nu va mai exista. O să vă duceți la pușcărie! Nesimțiților, comuniștilor! Fă o baie de mulțime, dacă ai curaj, să vedem cum te simți”, i-au strigat oamenii liderului PSD.

Protestatarul Constantin Troncotă, 32 de ani, originar din județul Timiș, stabilit de circa trei ani în Germania, și-a anunțat intenția de a candida ca independent la alegerile parlamentare din 2019. În prezent este coordonator la o firmă de logistică din Germania, după ce a pornit de la poziția de șofer distribuitor.

În România a fost agent de vânzări de succes, dar a plecat, din cauza corupției și a lipsei de perspective. A muncit câțiva ani și în Grecia și consideră că are o viziune globală a problemelor românilor din diaspora, pentru a încerca să-i reprezinte în Europa. Este activist #Rezist și consideră corupția cea mai mare problemă a României. În prezent, tânărul strânge semnături pentru candidatura sa.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×