Liviu Dragnea o laudă pe Viorica Dăncilă: “Premierul e foarte bine pregătit”

Claudiu Surmei   
în Stiri de ultima ora
02/03/2019, 16:39
Liviu Dragnea o laudă pe Viorica Dăncilă: “Premierul e foarte bine pregătit” GALERIE FOTO
Liviu Dragnea o laudă pe Viorica Dăncilă

Liviu Dragnea o laudă pe Viorica Dăncilă! Președintele PSD a vorbit despre „performanțe remarcabile”, la nici două luni de mandat la preşedinţia rotativă a Consiliului Uniunii Europene. Aflat la Reșița, Liviu Dragnea a lansat și un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Liviu Dragnea o laudă pe Viorica Dăncilă

„Am vorbit şi eu cu mulţi oficiali europeni, Victor Negrescu e foarte respectat și bine cunoscut.  Toată lumea spune, cu foarte mare plăcere, că este o preşedinţie de mare succes. Doar o informaţie – într-o lună şi jumătate Guvernul condus de Viorica Dăncilă, care gestionează această preşedinţie, a închis mai multe dosare europene decât preşedinţia austriacă în şase luni. De ce? Pentru că suntem foarte bine pregătiţi. Chiar suntem bine pregătiţi. Victor Negrescu (fostul ministru delegat pentru Afaceri Europene – n.r.) a muncit foarte mult să pregătească această preşedinţie. De ce a plecat din Guvern cred că nici el nu ştie. Asta e când eşti prea tânăr.

Premierul Viorica Dăncilă, miniştrii sunt foarte bine pregătiţi. Toate întâlnirile pe care le au la Bruxelles le gestionează foarte bine. Nu le e teamă, nu le e ruşine, nu se sperie, cu toate că au primit presiuni de la lideri mari europeni. (…) Sunt români, ştiu exact ce au de făcut şi bineînţeles că gestionează aşa cum trebuie”, a declarat Liviu Dragnea.

Liviu Dragnea l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis
Liviu Dragnea l-a atacat din nou pe Klaus Iohannis

Liviu Dragnea, nou atac la președintele Klaus Iohannis

Aflat la Reșița, Liviu Dragnea a lansat un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis, pe care l-a acuzat că nu face nimic pentru România. „Se pare că nu mai există altă variantă pentru România decât ca acest om să nu mai prindă un mandat de președinte. Este un obiectiv foarte important. Pe ce pune mâna strică și face numai rău.

Să știți că nu vorbește niciodată de bine România în afară, când se întâlnește cu alți oameni, pentru că nu poate. Nu poți să ieși să spui în atâtea rânduri că România nu e pregătită să preia Președinția Consiliului Uniunii Europene. Ce oficial vreodată a spus atât de rău despre țara lui?”, a spus președintele PSD.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×