Florin Călinescu, acid la adresa lui Liviu Dragnea: „Se zăpăceşte singur”

Alexandra Chivu   
în Stiri mondene
02/03/2019, 15:54
Florin Călinescu, acid la adresa lui Liviu Dragnea: „Se zăpăceşte singur” GALERIE FOTO
Florin Călinescu, acid la adresa lui Liviu Dragnea

Florin Călinescu obișnuiește că lase mesaje războinice pentru politicieni pe contul său de socializare. Juratul de la Românii au talent pare din ce în ce mai hotărât să se implice în politică din vară. Însă, până atunci, continuă să își spună părerea despre ce se întâmplă cu România. De această dată, actorul a fost acid la adresa liderului PSD. „Livulică, cel mai paralele cu realitatea, dar deasupra tuturor legilor, a vorbit în fața câtorva pesedinști din Caraș.

Florin Călinescu, acid la adresa lui Liviu Dragnea

Deși este un foarte slab orator, se zăpăcește SINGUR, aplaudat de obedienții din partid. Decontează curând iluzia ca aparat de manechine, el e SINGURUL viu. Printre alte fumigene, plânge că președintele, contestând bugetul, lasă copiii muritori de foame prin neprimirea alocației mărite.

La nivel de un biscuite, doi. Bă, demiurgule, da cine te-a oprit să livrezi lucrarea bugetară în noiembrie, anul trecut? O altă mare enormitate. Economia se dezvoltă atât de repede și bine, că guvernul nu are timp de autostrăzi. Asta se rezolvă anul ăsta. Se oprește. Așa că dă-i bice cu drumurile”, a scris Florin Călinescu pe pagina de Facebook.

Florin Călinescu, acid la adresa lui Liviu Dragnea:
Juratul de la Românii au talent și-a scris nemulțumirile pe Facebook

”Va demite pe toată lumea din domeniu…Gargară pentru contribuabili”

Cât despre autostrăzi, actorul a mai vorbit despre asta. Acesta a amintit de controlul liderului PSD, cât și de motivul pentru care Dăncilă nu și-a îndeplinit o veche promisiune. Mai clar, este vorba despre promisiunea făcută în decembrie 2018, legată de șeful Companiei Naționale de Administrare a Instrastructurii Rutiere.

În acest context, premierul a susțit că va pleca acasă dacă până în data de 31 decembire nu sunt finalizați 100 de kilometri de autostradă. Drept urmare, plin de deziluzie și furie, Călinescu a postat: „Mi-am adus aminte. Spre finalul anului trecut prim-ministrul PROMITEA sus şi tare că, dacă PÂNĂ la finalul anului douazeci optsprezece (2018) nu vor fi daţi circulaţiei 100 de km noi de autostradă, va demite pe toată lumea din domeniu… Gargară pentru contribuabili. Nu poate demite pe nimeni. Toţi sunt protejaţii cuiva. Dar mai ales ai lu’ Livulică…”, a scris acesta.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×