Florin Călinescu, atac devastator către Liviu Dragnea: Gargară pentru cotribuabili

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
01/02/2019, 13:46
Florin Călinescu, atac devastator către Liviu Dragnea: Gargară pentru cotribuabili
Florin Călinescu l-a atacat pe Liviu Dragnea

Florin Călinescu, atac către Liviu Dragnea. Actorul a vorbit atât despre controlul liderului PSD, cât și despre motivul pentru care Viorica Dăncilă nu și-a îndeplinit o veche promisiune. Mai exact, este vorba despre promisiunea făcută în luna decembrie, legată de șeful Companiei Naționale de Administrare a Insfrastructurii Rutiere(CNAIR).

În acest context, premierul a susținut că acesta va pleca acasă dacă până în data de 31 decembrie nu sunt finalizați 100 de kilometri de autostradă. Drept urmare, plin de deziluzie și furie, Florin Călinescu a postat un mesaj pe contul său de socializare.

Florin Călinescu l-a atacat pe Liviu Dragnea

„Mi-am adus aminte. Spre finalul anului trecut prim-ministrul PROMITEA sus şi tare că, dacă PÂNĂ la finalul anului douazeci optsprezece (2018) nu vor fi daţi circulaţiei 100 de km noi de autostradă, va demite pe toată lumea din domeniu… Gargară pentru contribuabili.

Florin Călinescu, atac devastator către Liviu Dragnea: Gargară
Nu este prima dată când actorul îl desființează pe liderul PSD

Nu poate demite pe nimeni. Toţi sunt protejaţii cuiva. Dar mai ales ai lu’ Livulică…”, a postat actorul român de teatru și film. De altfel, aceasta nu este prima dată când Călinescu îl desființează de Dragnea. Acesta i-a mai transmis un mesaj legat Ordonanța privind măsurile fiscale printre care și taxa pe lăcomie.

”Va demite pe toată lumea din domeniu…Gargară pentru contribuabili”

„Livulică (n.r. – Liviu Dragnea), în afară de canalia Tudorel&Tăriceanu şi de acum celebrul posibil infractor posibil viitor condamnat Vâlcov, care nu a fost în stare să facă ceva ca primar al Slatinei, adică măcar centura. Nu înţeleg de ce ai ţinut morţiş să ţi-l adaugi pe coliva guvernării şi pe absolut pedinafaristul Orlando (n.r. – Teodorovici).

Florin Călinescu, atac devastator către Liviu Dragnea: Gargară
”Toţi sunt protejaţii cuiva. Dar mai ales ai lu’ Livulică…”

În ţări normale, pentru lovitura data bursei zilele astea, României în final, ar fi fost demult reţinut, cercetat şi condamnat la urgenţă pentru subminarea economiei, adică siguranţei naţionale. Livulică, oameni buni (să fiu iertat pentru această alăturare), aşa cum spunea George Harrison Beatles: „All things must pass…”, a scris Florin Călinescu.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×