Florin Călinescu l-a umilit grav pe liderul PSD Liviu Dragnea

Alexandra Chivu   
în Stiri de ultima ora
22/12/2018, 17:26
Florin Călinescu l-a umilit grav pe liderul PSD Liviu Dragnea
Florin Călinescu i-a transmis un mesaj liderului PSD, legat de Ordonanța de Urgență

Umilință totală pentru Liviu Dragnea. Florin Călinescu i-a transmis un mesaj liderului PSD, legat de Ordonanța de Urgență privind măsurile fiscale printre care și taxa pe lăcomie. Așadar, actorul i-a adus cuvinte dure președintelui social-democrat.

Prin mesajul său, acesta îi aduce la cunoștință urmările faptelor sale, dar și situația economică a țării. ”Livulică (n.r. – Liviu Dragnea), în afară de canalia Tudorel&Tăriceanu şi de acum celebrul posibil infractor posibil viitor condamnat Vâlcov, care nu a fost în stare să facă ceva ca primar al Slatinei, adică măcar centura

Mesajul lui Florin Călinescu l-a umilit pe liderul PSD Liviu Dragnea

Nu înţeleg de ce ai ţinut morţiş să ţi-l adaugi pe coliva guvernării şi pe absolut pedinafaristul Orlando (n.r. – Teodorovici). În ţări normale, pentru lovitura data bursei zilele astea, României în final, ar fi fost demult reţinut, cercetat şi condamnat la urgenţă pentru subminarea economiei, adică siguranţei naţionale.

Florin Călinescu l-a umilit grav pe liderul PSD Liviu Dragnea
Liderul PSD a fost umilit de Liviu Dragnea

Livulică, oameni buni (să fiu iertat pentru această alăturare), aşa cum spunea George Harrison Beatles: „All things must pass…”, a scris Florin Călinescu. Vineri, 21 decembrie, a avut loc o ședință, la Palatul Victoria, de la ora 18:30, loc în care s-a discutat adoptarea ordonanței de urgență ce prevede măsuri fiscale, printre care și ”taxa pe lăcomie”.

Declarațiile premierului României, de la începutul ședinței au atins obicetivele întrunirii lor

  • Am convocat această şedinţă pentru o serie de măsuri de sprijinire a autorităţilor locale care au nevoie de finanţare urgență.
  • Sunt localitatăți care au solicitat fonduri sulimentare, însemnând inclusiv plata unor cheltuieli curente, facturi pentru lucrări de investiții.
  • Mai sunt doar 2 zile lucrătoare, banii trebuie să ajungă cât mai repede în contul lor
  • În şedinţa de ieri am alocat 123 de milioane de lei, iar astăzi decidem a doua suplimentare a fondurilor, în jur de 40 de milioane de lei. O parte, 7 milioane de lei sunt destinaţi asigurării finanţării pentru trei spital din Caraș Severin
  • Aprobăm astăzi un set de măsuri care au scopul de a crește bunăstarea românilor și de a corecta unele situații din domeniul bancar
Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×