Ce a făcut Florin Salam după scandalul cu Roxana Dobre. Nu mai vrea să dea ochii cu nimeni

Alexa Serdan   
în Stiri mondene
05/02/2020, 09:36
Ce a făcut Florin Salam după scandalul cu Roxana Dobre. Nu mai vrea să dea ochii cu nimeni
Florin Salam este sechestrat la domiciliu de partenera sa de viață Roxana Dobre. Sursa foto: Facebook.com

Florin Salam și iubita sa Roxana Dobre au făcut „spectacol” în urmă cu câteva zile chiar în fața locuinței, iar de atunci nimeni nu l-a mai văzut pe manelist. Se pare că partenera de viață l-a pus la respect și a pus piciorul în prag după ce Florin Salam a început să fie tot mai tulburat în ultima vreme.

Florin Salam este „sechestrat” la domiciliu după scandalul din fața blocului

Manelistul Florin Salam și Roxana Dobre au fost protagoniștii unui scandal iscat la ora 02.00 noaptea în fața locuinței. Incidentul violent s-a petrecut pe fondul consumului de băuturi alcoolice, iar cântărețul de muzică de petrecere începuse să aibă halucinații motiv pentru care Roxana Dobre a pus piciorul în prag.

Frumoasa brunetă l-a sechestrat la domiciliu pe manelist care nu a mai apărut în public de mai bine de 3 zile. Potrivit cancan.ro cei doi s-au baricadat în locuință și nu mai ies nici măcar pentru a-și spăla hainele sau pentru a cumpăra de mâncare. Roxana Dobre comandă totul și așteaptă ca Florin Salam să-și mai spele din păcate.

Cearta dintre Florin Salam și soția lui a continuat și în casă

Vecinii manelistului au mărturisit că Florin Salam era extrem de tulburat și chiar și-a smuls hainele de pe el. Schimbul de replici din fața locuinței a continuat și în casă, iar Roxana Dobre s-a supărat extrem de tare.

„Avea halucinații! Și-a smuls hainele de pe el și a început scandalul! A fost incredibil”, a povestit o persoană care a asistat la incident, potrivit sursei menționate.

Manelistul a avut mai multe probleme de sănătate în ultima vreme

Florin Salam a fost nevoit să-și anuleze mai multe concerte din străinătate la finalul anului trecut din cauza unor probleme medicale. Manelistul muncește foarte mult și pierde nopțile pe la petreceri, iar oboseala s-a acumulat tot mai mult și i-a cauzat probleme.

Cântărețul de muzică de petrecere își iubește foarte mult familia și a fost de acord să petreacă mai mult timp alături de Roxana Dobre și de cei 3 copii pe care îi au împreună: Jacqueline Maria, Rania și Simon Ștefan. De asemenea, Salam mai are doi copii: Betty și Dani din căsnicia cu răposata sa soție Fănica.

„Florin Salam nu este bolnav, este doar epuizat. A mai ajuns, și în alte dăți, la spital, din această cauză, el fiind epuizat după recitaluri și din cauza stresului. Dar nu, nu este bolnav, așa cum au apărut informațiile prin presă.

Roxana l-a rugat să stea mai mult pe acasă, să se mai odihnească, să nu mai accepte toate cererile de concerte pe care le primește. I-a spus clar că, oricât de mulți bani ar câștiga, el nu e de înlocuit și că se teme că, la un moment dat, ar putea să îi cedeze corpul”, a declarat o persoană din anturajul celebrului manelist.

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×