Florin Salam și Roxana Dobre s-au luat la bătaie în fața vecinilor! ”Avea halucinații! Și-a smuls hainele”

Daniel Scripcaru   
în Stiri mondene
31/01/2020, 14:35
Florin Salam și Roxana Dobre s-au luat la bătaie în fața vecinilor! ”Avea halucinații! Și-a smuls hainele”
Florin Salam și Roxana Dobre s-au luat la bătaie în fața vecinilor. Sursa foto: romaniatv.ro

Probleme serioase în paradisul unuia dintre cei mai cunoscuți maneliști din România! Florin Salam și soția sa, Roxana Dobre, s-au luat la bătaie în văzul lumii, chiar în fața blocului unde locuiesc, iar vecinii spun că artistul ar fi avut halucinații!

Florin Salam și Roxana Dobre s-au luat la bătaie în fața vecinilor

Florin Salam și Roxana Dobre au mai fost protagoniștii unor scandaluri, dar niciodată nu s-a ajuns atât de departe încât să se certe chiar în fața vecinilor. Ei bine, de data aceasta au făcut un adevărat spectacol, imediat cum Florin Salam a venit acasă.

Incidentul violent a avut loc sâmbătă, în jurul orei două dimineața. Manelistul se afla sub influența băuturilor alcoolice, spun vecinii, și a venit pus pe ceartă. După un schimb de replici cu soția sa, chiar în fața blocului, manelistul și-a rupt hainele de pe el și a sărit la bătaie.

Cearta dintre Florin Salam și soția lui a continuat și următoarea seară

Roxana Dobre s-a apărat și ea cum a putut și așa a ieșit un scandal montru, care i-a trezit pe toți vecinii celor doi. ”Avea halucinații! Și-a smuls hainele de pe el și a început scandalul! A fost incredibil”, a povestit o persoană care a asistat la incident, pentru cancan.ro.

Scandalul s-a încheiat, însă a doua seară Florin Salam a ajuns acasă în aceeași stare și pus tot pe scandal. Chiar dacă mai au și astfel de momente, cei doi nu vor să renunțe unul la celălalt și chiar mai vor să facă copii.

Chiar dacă au trei copii împreună, cei doi vor să-și mărească familia. Mai în glumă, mai în serios, artistul a spus că vrea 20 de copii, după cum l-a sfătuit tatăl său.

„Noi vrem. Tatăl meu mi-a spus că trebuie să am mulţi copii, pentru că un fenomen trebuie să aibă mulţi copii. Aş vrea să am 20”, a declarat Florin Salam la „Acces direct”.

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×