Bătaie ca-n „șapte păcate” între eleve! Șase tinere și-au împărțit pumni cu nemiluita chiar în fața sediului Poliției Locale

în Stiri de ultima ora
24/01/2020, 11:15
Bătaie ca-n „șapte păcate” între eleve! Șase tinere și-au împărțit pumni cu nemiluita chiar în fața sediului Poliției Locale GALERIE FOTO
Toţi cei implicaţi în bătaie au fost amendaţi. Sursa foto + facebook

Bătaie ca-n „șapte păcate” între eleve! S-a întâmplat la Botoșani, acolo unde nu mai puțin de 6 tinere şi-au împărţit cu nemiluita pumni şi palme spre stupoarea trecătorilor.

Bătaie ca-n „șapte păcate” între eleve!

Fetele, eleve de liceu, n-au ezitat să treacă la fapte după ce amenințările s-au dovedit cam fără efect, și, probabil, pe alocuri ușor desuete. Drept pentru care, distanța între câteva vorbe ceva mai necreștinești și „cafteală” s-a dovedit a fi una nesemnificatică.

Conflictul a luat amploare după ce una dintre tinerele implicate şi-a chemat în ajutor un unchi şi un verişor. Ca să fie cearta ceartă, incidentul a avut loc la câţiva paşi de liceul unde fetele învaţă, chiar pe trotuarul din faţa sediului Poliţiei Locale.

Șase tinere și-au împărțit pumni cu nemiluita chiar în fața sediului Poliției Locale

În acest moment, nu se cunoaște motivul de la care a pornit totul, însă martorii au spus că scandalul a degenerat rapid. Astfel, de la înjurături s-a trecut la palme, pumni, dar și recrutări și întăriri.

La bătaie au participat şase fete de la Liceul cu Program Sportiv, cu vârste între 15 şi 16 ani. Una dintre ele a simțit că are nevoie de ajutoare pentru a câștiga lupta, drept pentru care a apelat la forță masculină.

Bărbaţii solicitați au venit în trombă cu autoturismul şi au blocat ostentativ circulaţia. Adică, mai pe înțelesul tuturor, ca să arate că ei sunt „buricul târgului” au lăsat maşina pe mijlocul drumului.

În cele din urmă, alertați de țipete, mai mulţi poliţişti au venit să le despartă pe fete. Ca să nu supere pe nimeni, oamenii legii i-au amendat pe toţi cei implicați în luptă.

De același tratament au avut parte și unchiul și verișorul veniţi într-un suflet ca să lupte împotriva unor adolescente supărate.

Unul dintre ei a fost sancţionat pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice iar celălalt pentru parcarea ilegală a maşinii pe loc public.

 

 

 

Te-ar mai putea interesa și:
Închide ×